17.1.2018 Uutinen

Tiina Katajamäki ja Mikko Heikkilä uudet 3J:n analyytikot

3J Partners toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Tiina Katajamäen ja Mikko Heikkilän. He vastaavat pääanalyytikko Turo Kiisken kanssa 3J:llä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta.

Tiina aloitti 3J:n analyytikkona tammikuussa 2018. Tiina on valmistunut Jyväskylän yliopistosta ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Tiinalla on kokemusta yritysjärjestelyistä työskenneltyään KPMG:llä Associatena keskittyen pääasiassa financial due diligence ja restructuring toimeksiantoihin.

 

Mikko Heikkilä tuli 3J:lle analyytikkoharjoittelijaksi syksyllä 2017 ja jatkaa harjoittelujakson jälkeen analyytikkona. Mikko on opiskellut Jyväskylän yliopistossa ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Tällä hetkellä hän syventää osaamistaan Joensuun yliopistossa metsätieteiden opinnoilla.  Ennen 3J:lle tuloa Mikko työskenteli OP-konsernissa.

 

Vuonna 2008 perustettu 3J Partners on keskittynyt noin 1 – 100 MEUR kokoisten pk-yrityskauppojen neuvonantoon Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiön palvelut koostuvat yrityskauppojen neuvonannosta, arvonmäärityksistä sekä yritysten omistusjärjestelyistä. 3J Partnersin tavoite on olla yritysten omistajien halutuin kumppani yrityskaupoissa sekä yrityskauppatoimialan tulevaisuuden suunnan näyttäjä.