6.5.2019 Uutinen

Haemme analyytikkoa ja Associate Directoria tiimiimme

Analyytikon tehtävänä on muun muassa Information Memorandumien eli yritysesittelyjen, markkina-analyysien ja arvonmääritysten laatiminen.  Associate Directorin / Senior Associaten roolina on omien yrityskauppaprojektien johtaminen.

3J Partners Oy on vuonna 2008 perustettu korkealaatuinen yrityskauppoihin ja yritysrahoitukseen erikoistunut taloudellinen neuvonantaja.  

Meillä on vahva kokemus jo yli sadasta toteutetusta yrityskaupasta. Asiakkaitamme ovat yritysten omistajat, pääomasijoittajat ja suuryritykset. Strategisena tavoitteenamme on kasvaa toimialamme johtavaksi yritykseksi Suomessa.

Vahvistamme tiimiämme ja nyt haettavilla henkilöillä tulee olemaan keskeinen rooli tulevaisuuden tavoitteidemme saavuttamisessa. Tekemisessämme korostuu vahva yrittäjämäinen asenne ja halu saada aikaan tuloksia. Arvostamme jokaisen tiimimme jäsenen työpanosta roolista riippumatta. Teemme aidosti tiimityötä.

Panostamme toiminnassamme sopivaan työelämän ja vapaa-ajan tasapainoon sekä läpinäkyvään työyhteisöön. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia asiantuntijapalveluita ja palkitsemme työntekijämme reilusti perustuen yhtiömme yhteisiin saavutuksiin.

 

Analyytikko Helsinkiin tai Jyväskylään

Analyytikko osallistuu tiimin jäsenenä yrityskauppa- ja yritysrahoitusprojekteihin. Analyytikon tärkeitä tehtäviä onnistuneessa projektissa ovat laadukkaiden Information Memorandumien eli yritysesittelyjen, markkina-analyysien ja arvonmääritysten laatiminen sekä muun taloudellisen informaation laatiminen, kuten tuloslaskelma-, tase- ja kassavirtaennusteet sekä käyttöpääomalaskelmat. Tehtävässä onnistuminen vaatii tarkkuutta, sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä tilinpäätös- ja markkina-analyysien teossa.

 

Odotamme sinulta;

 • 3J Partnersin arvojen mukaista toimintaa, jossa korostuvat yrittäjämäinen asenne, luotettavuus, korkea laatu ja voittamisen kulttuuri.
 • Katsomme eduksi, jos Analyytikko on suorittanut korkeakouluopinnot ja hänellä on aikaisempaa kokemusta analyytikon työstä. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on kuitenkin intohimo analyytikon työhön oikealla asenteella. Kokemuksen puuttuessa lupaamme kouluttaa sinusta toimialan ammattilaisen.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista- ja suullista osaamista.

 

Tarjoamme sinulle;

 • Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oman intohimon pohjalta.
 • Mahdollisuuden kehittyä analyytikosta yrityskauppaprojektin muihin asiantuntijatehtäviin.

Jätä avoin hakemus ja CV 20.5.2019 mennessä osoitteeseen juuso.aulanko@3j.fi.

 

Associate Director / Senior Associate Helsinkiin

Haemme tiimimme uutta yrityskaupan ammattilaista Associate Director / Senior Associaten rooliin. Olemme kasvava yrityskaupan taloudellinen neuvonantaja ja etsimme joukkoomme yrittäjähenkistä ammattilaista, joka menestyy omien yrityskauppaprojektien johtajana (yhtiömme osakkaiden tukemana) sekä toimii osana tiimiä tehden taloudellisia analyysejä sekä markkinointimateriaaleja. Tehtävä edellyttää teräviä ongelmanratkaisutaitoja ja kehittyneitä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme sinulta;

 • Itsenäistä työskentelyotetta omien yrityskauppaprojektien toteutuksessa (osakkaiden tukemana)
 • Osaamista ja kokemusta vaativien yrityskauppojen neuvotteluprosesseista ja korkealaatuisista arvonmäärityksistä sekä yritysrahoituksesta (osakkaiden tukemana)
 • Osaamista esitysten, tarjousten ja markkinointimateriaalien koostamisessa ja analyytikoiden tukemisessa
 • Vähintään 3-5 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista- ja suullista osaamista.
 • Toimialakokemus esimerkiksi teknologian, teollisuuden tai kaupan aloilta katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle;

 • Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn, jossa olet toteuttamassa yrityskauppoja ja rahoitusjärjestelyitä
 • Mahdollisuuden kasvaa 3J organisaatiossa edelleen kohti osakkuutta ja Partnerin roolia.

 

Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löydetty. Jätä avoin hakemus osoitteeseen juuso.aulanko@3j.fi.

 

Kasvu vaatii rohkeutta. Tule rohkeasti mukaan rakentamaan 3J Partnersin kasvutarinaa. Jätä avoin hakemus ja CV analyytikon tehtävään 20.5.2019 mennessä osoitteeseen juuso.aulanko@3j.fi. Associate Director / Senior Associate tehtävään on jatkuva haku ja tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löydetty.

Lisätietoja saat Juuso Aulangolta puh. +358 50 581 3381 juuso.aulanko@3j.fi, Jaakko Niskaselta puh. +358 50 426 5389 tai Akseli Paavolalta puh. +358 40 744 4792.

Käy myös lukemassa analyytikon työstä ja tutustu tiimiimme.