28.6.2019 Uutinen

3J:n tiimi kasvaa – Mika Ilvonen aloittaa analyytikkona

3J Partnersin tiimi kasvaa elokuusta alkaen, kun Mika Ilvonen aloittaa analyytikon tehtävässään Helsingin-toimipisteessä. Yritys toteuttaa näin suunnittelemaansa kasvustrategiaa.

Mika Ilvonen on 3J Partnersin uusi analyytikko.

3J Partners vahvistaa tiimiään elokuun alusta alkaen Mika Ilvosella. Analyytikkona aloittava Ilvonen tulee työskentelemään yrityksen Helsingin-toimipisteessä. Ilvosen mukaantulo vahvistaa 3J:n toimintaa kokonaisvaltaisesti, mutta hänen tehtävänkuvanaan tulee olemaan erityisesti muun muassa arvonmääritysten, markkinatutkimusten, kilpailijatutkimusten, trendianalyysien ja erilaisten yrityskohtaisten laskentojen työstäminen.

Minnesotan yliopistossa rahoituksen kandidaatiksi opiskellut 24-vuotias Ilvonen sanoo 3J:n toiminnasta huokuvan yrittäjähenkisyyden ja tavoitteellisuuden motivoivan häntä erityisesti uuteen tehtävään.

– Sen mitä olen ehtinyt muihin tutustua, niin uskon että meillä on aineksia hyvään yhteiseen taipaleeseen. Haluan todellakin vastata huutoon ja kantaa korteni kekoon 3J:n kasvussa ja kehityksessä, Ilvonen sanoo.

 

Voittajatyyppejä mukaan

Toimitusjohtaja Juuso Aulangon mukaan 3J Partners toteuttaa Ilvosen rekrytoinnin myötä tavoitettaan kasvaa ketterästi.

– Meillä on jo paljon bisnestä maakunnissa ja nyt Mikan myötä saamme kaipaamaamme vahvistusta myös Helsinkiin.  Yrityksen kasvun tavoittelun kannalta on myös tärkeää kyetä löytämään porukkaan joku, joka tuo kokonaisuuteen lisäarvoa ja vahvistaa näin yrityksen tiedon ja osaamisen määrää.

Aulanko lisää 3J:llä olevan rekrytoinneissaan tavoitteena löytää tiimiinsä voittajatyyppejä, joilta löytyy tarvittavaa yrittäjähenkisyyttä ja jotka toimivat päämäärätavoitteisesti ja sitoutuneesti pienen tiimin yhteishenkeä vaalien.

– Uskon, että löysimme Mikasta sellaisen tekijän. Hänen koulutuksensa ja aiemman kokemuksensa lisäksi vahvasta jääkiekkotaustastakin on varmasti hyötyä erityisesti tavoitteiden eteen työskentelyn ja tiimihengen arvostamisen suhteen. Häneltä löytyy kompetenssia ja halua myös myynnilliseen työhön, jota me arvostamme, Aulanko jatkaa.

– Isoimpana odotuksena itsellä varmasti on, että töitä saa tehdä paljon. Tykkään paiskia hommia menestyksen eteen, Ilvonen kertoo.

3J Partnersilla on parhaillaan käynnissä myös Associate Directorin rekrytointi. Tähän tehtävään tullaan nimeämään henkilö kesän jälkeen.

Ammattitaitoinen tiimimme on käytössäsi taloudellisena neuvonantajanasi ja asiantuntijanasi yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä sekä rahoitusjärjestelyissä. Tutustu meihin lisää!