2.8.2021 Uutinen

3J Partnersin joukkue vahvistuu

3J tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia corporate finance -palveluita kunnioittaen parhaita eettisiä periaatteita. Keskitymme pk-sektorin yritysjärjestelyihin, joissa asiakasyritystemme liikevaihdot ovat yleensä 5–100 miljoonaa euroa ja transaktiokoolla mitattuna muutamasta miljoonasta eurosta 50 miljoonaan euroon.

3J jatkaa kasvusuunnitelman toteuttamista, kun 3J:n joukkueeseen liittyi Petteri Saloviita elokuun alusta. 3J:n tavoitteena on olla paras corporate finance -toimija pk-sektorin yrityksille ja paras työpaikka yrityskaupan neuvonantajille. Rakennamme joukkuetta, jossa jokainen pääsee pelaamaan omilla vahvuusalueillaan ja pystyy näin luomaan parasta lisäarvoa asiakkaillemme.

Petteri Saloviita (vas.) vahvistaa 3J:n tiimiä Jyväskylän toimistolla yhdessä toimitusjohtaja Juuso Aulangon kanssa. 

Petteri tulee vahvistamaan 3J:n analyysitiimiä ja osaamista. Ennen 3J:lle tuloa Petteri on työskennellyt mm. analyytikkona Vinanssi Corporate Finance Oy:ssä. ”Yrityskauppaprojekteihin osallistuminen ilman aiempaa corporate finance -alan kokemusta on monesti pitkä tie, mutta aikaisempi kokemus luo hyvät edellytykset astua entistä suurempiin saappaisiin 3J:ssä. Uskon myös kokemukseni tarjoavan uusia näkökulmia ja ideoita 3J:n omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen”, Petteri kommentoi.

”On tärkeää, että yrityskauppaprojekteihin on riittävästi analyysiresursseja käytettävissä, sillä analyysityö luo pohjan onnistuneelle yrityskaupalle. Petteri tuo tärkeää panosta omalla osaamisellaan”, 3J:n toimitusjohtaja Juuso Aulanko kommentoi.

”Päteviä analyytikoita on hankala löytää ja olemme enemmän kuin innoissaan saadessamme Petterin joukkueeseen. Petterin mukaantulon myötä 3J:n yrityskaupan asiantuntijoiden määrä kasvaa kahdeksaan. Tällä joukkueella pystymme toteuttamaan vaativimmatkin yritysjärjestelyt ja ottamaan yhden askeleen kohti isompia yrityskauppoja. Kauppakoon kasvaessa projektien moniulotteisuus kasvaa, ja sitä kautta taustalla olevien asiantuntijoiden määrä kasvaa”, Juuso Aulanko summeeraa.