7.4.2022 Uutinen

3J Partners Oy hakee Analyytikkoa

3J Partners Oy on korkealaatuinen taloudellinen neuvonantaja yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä ja rahoitusjärjestelyissä. Strategisena tavoitteenamme on kasvaa johtavaksi Corporate Finance yritykseksi Suomessa. Tiimiimme haettavalla Analyytikolla on keskeinen rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Analyytikko osallistuu tiimin jäsenenä yrityskauppa- ja rahoitusjärjestelyprojekteihin. Analyytikon tärkeitä tehtäviä onnistuneessa projektissa on laadukkaan Information Memorandumin, markkina-analyysin ja arvonmäärityksen laatiminen ja muu taloudellisen informaation laatiminen, kuten tuloslaskelma-, tase- ja kassavirtaennusteet sekä käyttöpääomalaskelmat. Tehtävässä onnistuminen vaatii sinnikkyyttä tilinpäätös- ja markkina-analyysien teossa.

3J Partners on perinteisten Corporate Finance toimijoiden haastaja. Olemme ottaneet haasteen vastaan toteuttamalla projektin eri vaiheet parhaalla laadulla ja olemalla asiakkaidemme paras asiantuntija. Näin kasvamme toimialamme ykköspeluriksi. Analyytikolta edellytämme 3J Partnersin arvojen mukaista toimintaa, jossa korostuvat yrittäjämäinen asenne, luotettavuus, korkea laatu ja voittamisen kulttuuri. Edelleen katsomme eduksi, jos Analyytikko on suorittanut korkeakouluopinnot ja on aikaisempaa kokemusta analyytikon työstä. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on kuitenkin intohimo analyytikon työhön oikealla asenteella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oman intohimon pohjalta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä analyytikosta yrityskauppaprojektin muihin asiantuntijatehtäviin. 3J Partnerissa tärkeintä on, että jokainen tiimin jäsen on oikealla pelipaikalla ja pelinrakentajan rooli on yhtä tärkeä kuin maalintekijän. Tarjoamme lisäksi modernin tavan työskennellä, jossa analyytikon työ ei ole aikaan ja paikkaan sidottua, kunhan yhdessä sovituista deadlinesta pidetään kiinni. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan tai Jyväskylän toimistossamme.

Kasvu vaatii rohkeutta. Tule rohkeasti mukaan rakentamaan 3J Partnersin kasvutarinaan. Jätä avoin hakemus ja CV 8.5.2022 mennessä osoitteeseen jaakko.niskanen@3j.fi. Lisätietoja saat Jaakko Niskaselta puh.+358 50 426 5389 tai Juuso Aulangolta puh. +358 50 581 3381.