• Räätälöi itsellesi sopiva palvelusisältö

    Skyvalue sisältää aina jatkuvan laadukkaan kassavirta-, markkina- ja taseperusteisen arvonmäärityspalvelun. Tältä sivulta voit tilata itse Skyvaluen sekä haluamasi lisäpalvelut. Voit myös olla yhteydessä asiantuntijoihimme parhaan palvelukokonaisuuden varmistamiseksi.

  • Verrokkikaupat sekä toteutuneet kaupat ?
  • 2–10 kilpailijaa analyysiin
    (Taloudelliset avainluvut ja vertailu)?
  • Johdon taloudelliset tavoitteet ja seuranta?
  • / kk
  • € / vuosi

Palvelun sisältö

Skyvalue sisältää aina laadukkaan arvomäärityksen tärkeimmät palvelut.

Arvonmääritys

Mikä on yrityksesi arvo? Miten tekemäsi päätökset vaikuttavat yrityksesi arvon kasvuun? Skyvaluen avulla saat ymmärrettävän, luotettavan ja perustellun arvostustason yrityksellesi.

Kilpailija-analyysi

Miten yrityksesi kilpailijoilla menee? Skyvalue analysoi valittujen verrokkiyhtiöiden taloudelliset avainluvut verraten niitä yrityksesi vastaaviin tunnuslukuihin.

Kerroinmallit

Mitä kauppoja ja millä hinnalla yrityksesi toimialalla on tapahtunut? Skyvalue-palvelun avulla saat selville toimialasi ajankohtaisten yrityskauppojen arvostuskertoimet sekä matemaattisesti johdetut sijoittajien pääoman tuottovaatimukset.

Johdon raportointi

Seuraa Skyvaluen avulla yritysarvon kehitystä esimerkiksi hallituksen kokouksessa suhteessa johdon antamiin ennusteisiin ja raportteihin. Investointipäätöksille ja johdon onnistumiselle saadaan selkeät taloudelliset mittarit yrityksen arvoon suhteutettuna.

Miksi Skyvalue?

Skyvalue on työkalu niin yrityksen kehittämiseen kuin yritysmyynnin suunnitteluun.

Tieto on valtaa.

Jokainen meistä tekee työtä tuottaakseen arvoa: itselleen, toisillemme, osakkeenomistajille, asiakkaille. Määrittämällä yritysarvon saat yhdellä raportilla ajantasaisen kuvan siitä, miten tämä onnistuu, ja voit ohjata tekemistä haluamaasi suuntaan.

Numerot kertovat liiketoiminnan nykytilasta ja tulevaisuudesta enemmän kuin uskotaan. Seuraamalla yrityksesi arvoa ja yritysarvoon vaikuttavia tekijöitä, pysyt askeleen edellä kilpailijoita ja osaat ohjata yritystä oikeaan suuntaan. Tiedolla johtaminen tuo tutkitusti tuloksia.

Räätälöi sopiva palvelusisältö

Skyvalue sisältää aina laadukkaan arvomäärityksen tärkeimmät palvelut: DCF, tasearvo, markkinakertoimet. Voit lisätä analyysiin sisältöä ja päivityskertoja itse tai olla yhteydessä asiantuntijoihimme.

Kysy lisää.

Skyvalue on 3J Partnersin ammattilaisten laatima yrityksen arvonmäärityspalvelu. Tilaa Skyvalue yltä, tai kysy meiltä lisätietoa tai esimerkkianalyysejä.

Akseli Paavola

Osakas, myynti
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Turo Kiiski

Tekninen yhteyshenkilö
+358 (0)40 6816595
turo.kiiski@3j.fi

Uutiskirje

Haluatko oppia yritysarvon määrittämisestä, kuulla eri toimialojen kuulumisia, saada alan ammattilaisten vinkkejä talouden lukujen tarkkailuun? Liity postituslistallemme.

Ota yhteyttä

Olemme korkealaatuinen taloudellinen neuvonantajasi ja asiantuntijasi yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä sekä rahoitusjärjestelyissä.

Jätä yhteystietosi niin jutellaan tai viestitellään asiasta lisää. Luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Osakas
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Turo Kiiski
Analyytikko
+358 (0)40 681 6595
turo.kiiski@3j.fi