30.10.2009

Ari Mynttinen Oy:n liiketoiminta myyty

Myyjän, Ari Mynttinen Oy:n neuvonantajana ja yrityskaupan toteuttajana toimi 3J Partners Oy yhteistyökumppaneineen.

Jyväskyläläinen Ari Mynttinen Oy on myynyt liiketoimintansa Suomen Myymäläkaluste Oy:lle. Vuodesta 1984 asti toiminut Ari Mynttinen Oy myy ja huoltaa myymäläkalusteita sekä laitteita. Yritys on tehnyt viime vuosina liikevaihtoa noin miljoona euroa. Omistaja Ari Mynttinen on tyytyväinen, että löysi hänen aloittamalleen liiketoiminnalle jatkajan, joka pitää toiminnan sekä henkilökunnan entisellään.

”Nykypäivän markkinoilla recycling on entistä arvostetumpaa ja sen tuomat hyödyt monella tapaa erinomaiset. On loistavaa, että yrityksemme liiketoiminnalle löytyi jatkaja, joka pitää huolta henkilökunnasta sekä lähtee kehittämään bisnestä edelleen.”

Ari Mynttinen Oy ostaa laitteita ja kalusteita vähittäismyymälöistä, huoltaa ja myy ne eteenpäin takuutuotteina. Käytetyt, takuuhuolletut kalusteet ja laitteet ovat ostajalle erinomainen vaihtoehto verrattuna uusiin vastaaviin.

”Vahvuutenamme on ollut se, että pystymme toimimaan kokonaisvaltaisesti myymälän purku- ja tyhjennyshommista aina takuuhuoltoihin asti. Asiakkaalle on helppoa asioida kanssamme, kun pidämme aikatauluista kiinni ja pystymme toteuttamaan asiakkaan toiveet eli tyhjentämään myymälän tai kalustamaan sen.”, Ari Mynttinen toteaa.

Liiketoiminnan ostajan Suomen Myymäläkaluste Oy:n ruorista löytyy Teemu Lahtinen, jonka pitkäaikainen haave toteutui.

”Vuoden verran etsin aktiivisesti ostettavaa yritystä Jyväskylän seudulta. Yhteistyö Mynttisten kanssa lähti alusta alkaen hyvin liikkeelle ja esisopimusten allekirjoituksen jälkeen olen ollut jo yrityksessä oppimassa uutta toimenkuvaani.”, Suomen Myymäläkalusteen Teemu Lahtinen toteaa.

Myyjien, Ari ja Leena Mynttisen, tuki ja osaaminen tulee olemaan jatkossakin hyvin tärkeää.

”Asiakkaiden suuntaan kaikki toiminta pysyy entisellään. Suomen Myymäläkaluste tulee jatkossakin tarjoamaan samoja laadukkaita tuotteita sekä erinomaista palvelua, johon asiakkaat ovat vuosien saatossa tottuneet. Arin ja Leenan osaaminen pyritään siirtämään minulle ja kyllä asiakkaat saattavat vielä lähikuukausina törmätä Ariin myös kentällä.”, Lahtinen jatkaa.

Vaikkakin Suomen Myymäläkaluste tulee säilyttämään liiketoiminnan pääpiirteet entisellään, on suunnitteilla myös jotain uutta. Ari Mynttisellä jo oli monia hyviä kehitysideoita valmiina, joita nyt varmaan ryhdytään viemään eteenpäin.

”Eiköhän tässä tulla uutta kehittelemään, kun kokemus ja nuoruuden into kohtaavat”, tuumaa tuttuun tapaansa Ari Mynttinen.