10.1.2013

Silkkisiipi Oy:n liiketoiminta Tarraserif-ryhmälle

Yritysjärjestelyssä Silkkisiiven neuvonantajana ja kaupan toteuttajana toimi 3J Partners Oy.

Yritysten ilmeen ja brändin rakentamiseen erikoistunut Tarraserif laajeni yrityskaupan myötä Jyväskylään. Tarraserif -ryhmä on ostanut jyväskyläläisen Painotalo Silkkisiipi Oy:n liiketoiminnan perjantaina tehdyllä kaupalla.

Silkkisiipi valmistaa ja markkinoi pöytästandaareja, kolmio-ja faniviirejä sekä brändi- ja promotekstiilejä. Yrityksen asiakkaina on tunnettuja suomalaisia järjestöjä, yhdistyksiä, seuroja ja yrityksiä. Silkkisiiven liiketoiminta jatkuu nykyisten työntekijöiden voimin Jyväskylän Palokankaalla. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna noin 400 000 euroa ja sen palveluksessa on kuusi työntekijää.

Tarraserif on erikoistunut yritysten ilmeen ja brändin rakentamiseen: toimitila- ja ajoneuvoteippaukset, suurtaulut, messuständit, opasteet ja kyltit, mainos-, tuote- ja varoitustarrat, mainostelineet ja banderollit. Yrityksen asiakkaina on kuljetusalan, kaupan ja teollisuuden toimijoita sekä pk-yrityksiä.

Tarraserif-ryhmä toimii nyt Oulussa, Helsingissä ja Jyväskylässä. Työntekijöitä on 25 ja liikevaihtotavoite tälle vuodelle on non 2,1 miljoonaa euroa.