3J Partnersin asiantuntijat käytössäsi

Asiantuntijoillamme on laaja-alainen kokemus yritysjärjestelyistä, perheyrittäjyydestä ja institutionaalisten sijoittajien palvelemisesta johtavissa finanssi-instituutioissa.

Juuso Aulanko
Perustajaosakas, toimitusjohtaja, KTM, HHJ
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi  

lue esittely

Juuso Aulanko
Perustajaosakas, toimitusjohtaja, KTM, HHJ

Juusolla on yli kahdentoista vuoden kokemus yrityskaupoista. Juuso on 3J:n perustajaosakas ja toimii 3J:n toimitusjohtajana. Juuso toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Juuso on ollut toteuttamassa yli 100 yrityksen omistusjärjestelyä yrityksen myyjän tai ostajan kumppanina. Juuson vahvuudet löytyvät etenkin sosiaali- ja terveydenhuollon, palvelujen, teknisen tukkukaupan ja teollisuuden aloilta.

Juuso on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena laskentatoimi. Yritysjärjestelyiden lisäksi Juuson osaaminen painottuu yleiseen yrityskehittämiseen, taloushallintoon sekä liiketoimintamallien suunnitteluun.

Jaakko Niskanen
Perustajaosakas, hpj., KTM
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi 

lue esittely

Jaakko Niskanen
Perustajaosakas, hpj., KTM

Jaakolla on yli kymmenen vuoden kokemus yrityskaupoista. Jaakko on 3J:n perustajaosakas. Jaakko toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Jaakko on toteuttanut ja ollut mukana tiimin jäsenenä toteuttamassa yritysjärjestelyjä etenkin teollisuuden, palvelujen, rakentamisen ja talotekniikan toimialoilla.

Ennen 3J:lle tuloa Jaakko on työskennellyt mm. Danske Capitalissa ja sen edeltäjässä Mandatum Omaisuudenhoidossa portfolio managerina ja Kyro Oyj:ssa rahoitussuunnittelijana vastuullaan konsernin valuuttakurssisuojaukset. Jaakko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja erikoistumisalana rahoitus. Yritysjärjestelyiden lisäksi Jaakon intohimo on pääomasijoittamisessa ja liiketoimintojen kehittämisessä.

Akseli Paavola, CFA
Osakas, FM
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi 

lue esittely

Akseli Paavola, CFA
Osakas, FM

Akselilla on kymmenen vuoden kokemus yrityskaupoista. Hänet kutsuttiin 3J:n partneriksi vuonna 2015. Akseli toimii 3J:n yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyjen sekä yritysanalyysien ja arvonmääritysten projektinjohtajana. Ennen 3J:lle tuloa Akseli toimi IMAP Finlandissa analyytikkona ja associatena tiimeissä, jotka toteuttivat yli 10 kotimaista ja kansainvälistä yrityskauppaa etenkin IT-, TMT- ja vähittäiskaupan toimialoilla kohdeyhtiöiden liikevaihtojen vaihdellessa noin 2 – 100 miljoonan euron välillä.

Akseli on koulutukseltaan filosofian maisteri, jonka lisäksi hän on lukenut laajat kauppatieteiden opinnot Jyväskylän ja Université Paris 1 yliopistojen kauppakorkeakouluissa.

Jari Räisänen
Director, KTM

Jarilla on lähes 20 vuoden kokemus sijoitus- ja pääomamarkkinoilta. Jari toimii 3J:n yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyjen sekä yritysanalyysien ja arvonmääritysten projektinjohtajana. Ennen 3J:lle tuloa Jari on toiminut mm. OKO:ssa, Pohjolassa, ABN AMRO:lla ja OP:ssa sijoitus- ja osakeanalyysitehtävissä. Hän on myös ollut mukana usean pörssiyrityksen listautumishankkeen analysoinnissa, arvonmäärityksessä ja myynnissä.

Vuosien varrella hänen analysoitavia vastuutoimialoja ovat olleet mm. kulutustavarateollisuus ja kauppa, teollisuus, kuljetus ja terveydenhuolto.  Jari on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri pääaineena laskentatoimi.

Juho Kupiainen
Analyytikko, valmistuva KTM

Juho vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Juho on vastavalmistuva kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta, erikoistumisalueenaan rahoitus. Aikaisempi kokemus Juholta on Omikron Gmbh:lta ja Accenturelta.

Turo Kiiski
Analyytikko

Turo vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Ennen 3J:lle tuloa Turo on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kansantaloustiedettä, rahoitusta ja laskentatointa ja työskennellyt mm. Tullihallituksen Ulkomaankauppatilasto-osastolla tilastotuotannon, tietokantojen hallinnan ja laskentamallien kehitystehtävissä.

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM  

lue esittely

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM

Markku toimii 3J:n advisorina yrityskauppaprojekteissa. Markun pitkä ja monipuolinen ura niin pk- kuin pörssiyrityskentässä tuovat arvokasta osaamista asiakkaillemme. Markun rooli on sekä 3J:n yleisen toiminnan kehittämisessä sekä projektikohtaisessa yrityskaupan neuvonannossa.

Markku Rönköllä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisten yritysten johtotehtävistä. Hän on palvellut mm. Olvi Oyj:n, Savon Voima Oyj:n ja Karelia-Upofloor Oy:n ja Järvi-Suomen Portti Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut 20 vuoden ajan sivutoimisena KHT-tilintarkastajana useissa yrityksissä.

Rönkkö on osallistunut lukuisten yritysten hallitustyöskentelyyn hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä sekä tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana ja jäsenenä. Tällä hetkellä Markku on Tulikivi Oyj:n, Mikrobioni Oy:n, Goodwiller Oy:n ja Potwell Oy:n hallituksissa sekä partnerina Boardman Oy:ssä.

Jouko Pitkänen
Senior advisor, eMBA, Doctoral candidate  

lue esittely

Jouko Pitkänen
Senior advisor, eMBA, Doctoral candidate

Jouko Pitkänen is a senior partner in JFP Executive Search office in Helsinki, he provides a full range of services from executive and board search to talent assessment, onboarding and leadership consulting. Jouko advises public companies, family businesses, and private equity firms on designing and developing their top talent, leadership teams and boards.

Jouko has an extensive background of business leadership in an international environment. He has worked extensively and successfully with Strategic Transformations, Change Management, Organizational design, Turnarounds and Efficiency Improvements particularly with a focus on execution in challenging business environment.

Prior to joining 3J Partners Jouko has over 15 years of experience from an internationally listed retail company on C-suite level. His large responsibility area consisted of several countries and over 7,500 people. Beside his corporate career, he is an experienced board member and member of HENRY – Finnish association for Human Resource Management . Currently he is preparing his Doctoral thesis concerning Business model transformations. Dynamic organizational capabilities as essential enabler for transformation is an important part of his research project – it is all about people.

His strong track record proofs that the tools he has gathered over the years, combined with his personal skills provide a solid platform for understanding the main challenges and the direction of on-going changes that many industries are facing.

All of the above places Jouko in a unique position when it comes to executive search, onboarding, talent assessments, career advisory and consulting.

Education:

eMBA, Aalto University (AEE), Helsinki

Doctor of Business and Administration candidate, Aalto University (AEE), Helsinki

Leisure:

Running, studying

Harri Helen
Senior advisor  

lue esittely

Harri Helen
Senior advisor

Harri on toiminut vuodesta 1980 yrittäjänä, yritysjohtajana sekä liiketoimintakonsulttina. Harrin erikoisalaa ovat ihmisten johtaminen, myynti, markkinointi sekä strategiatyöskentely. Hän on vetänyt turn-around projekteja haasteellisissa tilanteissa olevissa yrityksissä vähittäiskaupan ja tuotannon toimialoilla sekä konsultointi ja asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on toiminut toimitusjohtajana mm. Oy Adsek Ab:n, Trust Creative Society Oy:n, Oy Willehard & Co. Ab:n ja Muovijaloste Oy:n palveluksessa. Hänen intohimonaan on saada vaikeassa tilanteissa olevat yritykset toimimaan kannattavasti omistajien tahtotilan mukaisesti. Harri on ollut mukana yli kahdessa kymmenessä yritysjärjestelyssä ja uskoo vahvasti strategian ja myynnin kautta tapahtuvaan kilpailukyvyn parantamiseen.

Hallitustyöskentelyä hän on tehnyt hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana mm. seuraavissa organisaatioissa Muovijaloste Oy, Scanveir Oy, Kopovent Oy, Ilma-Arena Oy, Ride Racing and Adventures Finland Oy, Pyynikki Garden Oy, Viesti-Tele Oy, Telemaster Oy, Oy Willehard & Co. Ab, Kone-Lux Oy ja Tampereen Kaupunkilähetys ry.

Fyysiset toimipaikkamme ja sosiaalinen media

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti, mutta fyysiset toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Jyväskylästä ja Hämeenlinnasta. Löydäytte meidät myös Linkedinissä, Facebookista ja Twitterisstä.

Helsinki
Kalevankatu 20
00100 Helsinki

Jyväskylä
Hannikaisenkatu 22 A
40100 Jyväskylä

Hämeenlinna
Suomen kasarmi 2 TH215
13100 Hämeenlinna

Voitte halutessanne jättää meille yhteydenottopyynnön

Olemme strateginen ja taloudellinen neuvonantaja yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä sekä rahoitusjärjestelyissä.

Voitte jättää alla olevaan lomakkeeseen yhteystietonne, mikäli haluatte, että olemme teihin yhteydessä yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Perustajaosakas, toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Perustajaosakas, hpj.
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Jari Räisänen |

Director
+358 (0)50 560 2785
jari.raisanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi