3J Partnersin asiantuntijat käytössäsi

Juuso Aulanko
Toimitusjohtaja, KTM, HHJ
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi
 

lue esittely

Juuso Aulanko
Toimitusjohtaja, KTM, HHJ

Juusolla on yli kahdeksan vuoden kokemus yritysjärjestelyistä. Juuso on 3J:n perustajaosakas ja toimii 3J:n toimitusjohtajana. Juuso toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Juuso on ollut toteuttamassa yli 100 yrityksen omistusjärjestelyä yrityksen myyjän tai ostajan kumppanina. Juuson vahvuudet löytyvät etenkin sosiaali- ja terveydenhuollon, palvelujen, teknisen tukkukaupan ja teollisuuden aloilta.

Juuso on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena laskentatoimi. Yritysjärjestelyiden lisäksi Juuson osaaminen painottuu yleiseen yrityskehittämiseen, taloushallintoon sekä liiketoimintamallien suunnitteluun. Juuso on Mikrobioni Oy:n ja Feelback Oy:n hallituksen jäsen.

Jaakko Niskanen
Osakas, hpj., KTM
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

lue esittely

Jaakko Niskanen
Osakas, hpj., KTM

Jaakolla on yli kahdeksan vuoden kokemus yritysjärjestelyistä. Jaakko on 3J:n perustajaosakas. Jaakko toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Jaakko on toteuttanut ja ollut mukana tiimin jäsenenä toteuttamassa yritysjärjestelyjä etenkin teollisuuden, palvelujen, rakentamisen ja talotekniikan toimialoilla.

Ennen 3J:lle tuloa Jaakko on työskennellyt mm. Danske Capitalissa ja sen edeltäjässä Mandatum Omaisuudenhoidossa portfolio managerina ja Kyro Oyj:ssa rahoitussuunnittelijana vastuullaan konsernin valuuttakurssisuojaukset. Jaakko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja erikoistumisalana rahoitus. Yritysjärjestelyiden lisäksi Jaakon intohimo on pääomasijoittamisessa ja liiketoimintojen kehittämisessä. Jaakko on Samla Capital Oy:n ja Capitalo Oy:n hallituksen jäsen.

Akseli Paavola
Osakas, FM

Akselilla on viiden vuoden kokemus yrityskaupoista. Hänet kutsuttiin 3J:n partneriksi vuonna 2015. Akseli toimii 3J:n yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyjen sekä yritysanalyysien ja arvonmääritysten projektinjohtajana. Ennen 3J:lle tuloa Akseli toimi ProMan Oy:ssä analyytikkona ja associatena tiimeissä, jotka toteuttivat yli 10 kotimaista ja kansainvälistä yrityskauppaa etenkin IT-, TMT- ja vähittäiskaupan toimialoilla kohdeyhtiöiden liikevaihtojen vaihdellessa noin 2 – 100 miljoonan euron välillä.

Akseli on koulutukseltaan filosofian maisteri, jonka lisäksi hän on lukenut laajat kauppatieteiden opinnot Jyväskylän ja Université Paris 1 yliopistojen kauppakorkeakouluissa.

Turo Kiiski

Turo Kiiski
Analyytikko

Turo aloitti 3J:n analyytikkona syksyllä 2016. Turo vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Ennen 3J:lle tuloa Turo on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kansantaloustiedettä, rahoitusta ja laskentatointa ja työskennellyt mm. Tullihallituksen Ulkomaankauppatilasto-osastolla tilastotuotannon, tietokantojen hallinnan ja laskentamallien kehitystehtävissä. Turolla on erikoisosaamista Ruotsin sähköverkkomarkkinoiden sääntelymallista 3J:n kanssa tehdyn yhteisprojektin johdosta.

Tiina Katajamäki
Analyytikko, KTM
+358 (0)50 308 2503
tiina.katajamaki@3j.fi
 

lue esittely

Tiina Katajamäki
Analyytikko, KTM

Tiina aloitti 3J:n analyytikkona tammikuussa 2018. Tiina vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Tiina on valmistunut Jyväskylän yliopistosta ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Tiinalla on kokemusta yritysjärjestelyistä työskenneltyään KPMG:llä Associatena keskittyen pääasiassa financial due diligence ja restructuring toimeksiantoihin. Ennen 3J:lle tuloa Tiina on työskennellyt myös capital markets -tehtävissä sekä laskentatoimen yliopistonopettajana.

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM  

lue esittely

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM

Markku toimii 3J:n advisorina yrityskauppaprojekteissa. Markun pitkä ja monipuolinen ura niin pk- kuin pörssiyrityskentässä tuovat arvokasta osaamista asiakkaillemme. Markun rooli on sekä 3J:n yleisen toiminnan kehittämisessä sekä projektikohtaisessa yrityskaupan neuvonannossa.

Markku Rönköllä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisten yritysten johtotehtävistä. Hän on palvellut mm. Olvi Oyj:n, Savon Voima Oyj:n ja Karelia-Upofloor Oy:n ja Järvi-Suomen Portti Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut 20 vuoden ajan sivutoimisena KHT-tilintarkastajana useissa yrityksissä.

Rönkkö on osallistunut lukuisten yritysten hallitustyöskentelyyn hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä sekä tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana ja jäsenenä. Tällä hetkellä Markku on Tulikivi Oyj:n, Mikrobioni Oy:n, Goodwiller Oy:n ja Potwell Oy:n hallituksissa sekä partnerina Boardman Oy:ssä.

Ota yhteyttä

Mietitkö yrityksesi myyntiä tai sen arvoa? Etsitkö ostettavaa yritystä? Tarvitsetko apua yritysjärjestelyiden suunnittelussa tai toteutuksessa?

Jätä yhteystietosi niin jutellaan tai viestitellään asiasta lisää. Luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Osakas
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Turo Kiiski
Analyytikko
+358 (0)40 681 6595
turo.kiiski@3j.fi