3J Partnersin asiantuntijat käytössäsi

Juuso Aulanko
Toimitusjohtaja, KTM, HHJ
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi
 

lue esittely

Juuso Aulanko
Toimitusjohtaja, KTM, HHJ

Juusolla on yli kahdeksan vuoden kokemus yritysjärjestelyistä. Juuso on 3J:n perustajaosakas ja toimii 3J:n toimitusjohtajana. Juuso toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Juuso on ollut toteuttamassa yli 100 yrityksen omistusjärjestelyä yrityksen myyjän tai ostajan kumppanina. Juuson vahvuudet löytyvät etenkin sosiaali- ja terveydenhuollon, palvelujen, teknisen tukkukaupan ja teollisuuden aloilta.

Juuso on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena laskentatoimi. Yritysjärjestelyiden lisäksi Juuson osaaminen painottuu yleiseen yrityskehittämiseen, taloushallintoon sekä liiketoimintamallien suunnitteluun. Juuso on Mikrobioni Oy:n ja Feelback Oy:n hallituksen jäsen.

Jaakko Niskanen
Osakas, hpj., KTM
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

lue esittely

Jaakko Niskanen
Osakas, hpj., KTM

Jaakolla on yli kahdeksan vuoden kokemus yritysjärjestelyistä. Jaakko on 3J:n perustajaosakas. Jaakko toimii yrityskauppojen, rahoitusjärjestelyiden ja muiden omistusjärjestelyiden projektijohtajana. Jaakko on toteuttanut ja ollut mukana tiimin jäsenenä toteuttamassa yritysjärjestelyjä etenkin teollisuuden, palvelujen, rakentamisen ja talotekniikan toimialoilla.

Ennen 3J:lle tuloa Jaakko on työskennellyt mm. Danske Capitalissa ja sen edeltäjässä Mandatum Omaisuudenhoidossa portfolio managerina ja Kyro Oyj:ssa rahoitussuunnittelijana vastuullaan konsernin valuuttakurssisuojaukset. Jaakko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja erikoistumisalana rahoitus. Yritysjärjestelyiden lisäksi Jaakon intohimo on pääomasijoittamisessa ja liiketoimintojen kehittämisessä. Jaakko on Samla Capital Oy:n ja Capitalo Oy:n hallituksen jäsen.

Akseli Paavola
Osakas, FM

Akselilla on viiden vuoden kokemus yrityskaupoista. Hänet kutsuttiin 3J:n partneriksi vuonna 2015. Akseli toimii 3J:n yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyjen sekä yritysanalyysien ja arvonmääritysten projektinjohtajana. Ennen 3J:lle tuloa Akseli toimi ProMan Oy:ssä analyytikkona ja associatena tiimeissä, jotka toteuttivat yli 10 kotimaista ja kansainvälistä yrityskauppaa etenkin IT-, TMT- ja vähittäiskaupan toimialoilla kohdeyhtiöiden liikevaihtojen vaihdellessa noin 2 – 100 miljoonan euron välillä.

Akseli on koulutukseltaan filosofian maisteri, jonka lisäksi hän on lukenut laajat kauppatieteiden opinnot Jyväskylän ja Université Paris 1 yliopistojen kauppakorkeakouluissa.

Turo Kiiski

Turo Kiiski
Analyytikko

Turo aloitti 3J:n analyytikkona syksyllä 2016. Turo vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Ennen 3J:lle tuloa Turo on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kansantaloustiedettä, rahoitusta ja laskentatointa ja työskennellyt mm. Tullihallituksen Ulkomaankauppatilasto-osastolla tilastotuotannon, tietokantojen hallinnan ja laskentamallien kehitystehtävissä. Turolla on erikoisosaamista Ruotsin sähköverkkomarkkinoiden sääntelymallista 3J:n kanssa tehdyn yhteisprojektin johdosta.

Tiina Katajamäki
Analyytikko, KTM
+358 (0)50 308 2503
tiina.katajamaki@3j.fi
 

lue esittely

Tiina Katajamäki
Analyytikko, KTM

Tiina aloitti 3J:n analyytikkona tammikuussa 2018. Tiina vastaa tiimin jäsenenä arvonmääritysten, analyysien ja myyntimateriaalin valmistelusta. Tiina on valmistunut Jyväskylän yliopistosta ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Tiinalla on kokemusta yritysjärjestelyistä työskenneltyään KPMG:llä Associatena keskittyen pääasiassa financial due diligence ja restructuring toimeksiantoihin. Ennen 3J:lle tuloa Tiina on työskennellyt myös capital markets -tehtävissä sekä laskentatoimen yliopistonopettajana.

Mikko Heikkilä
Analyytikko, KTM
+358 (0)40 044 5418
mikko.heikkila@3j.fi
 

lue esittely

Mikko Heikkilä
Analyytikko, KTM

Mikko valmistui Jyväskylän yliopistosta syksyllä 2017 KTM:ksi, pääaineenaan rahoitus. Mikko tuli analyytikkoharjoittelijaksi 3J:lle syksyllä 2017 ja jatkaa 3J:llä harjoittelujakson jälkeen analyytikkona.

Ennen 3J:lle tuloa Mikko työskenteli Osuuspankissa asiakasneuvojana.  Tällä hetkellä Mikko syventää osaamistaan Joensuun yliopistossa Metsätieteiden opinnoilla. Mikon erikoisosaamisalueena on metsä- ja rakennusteollisuus.

Jarkko Kela
Osakas, KTM
jarkko.kela@3j.fi

lue esittely

Jarkko Kela
Osakas, KTM

Jarkolla on yli kahdeksan vuoden kokemus yritysjärjestelyistä 3J Partnersin hallitustyöskentelyn ja liiketoiminnan kehittämisen kautta. Jarkko on 3J:n perustajaosakas. Jarkko on koko työuran työskennellyt konepajateollisuudessa taloushallinnon ja muissa johtotehtävissä.

Jarkko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena laskentatoimi. Liiketoimintojen kehittäminen on erityisen lähellä Jarkon sydäntä, ja useimmiten kehityskohteet löytyvätkin parhaiten talouslukuja ymmärtämällä.

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM 

lue esittely

Markku Rönkkö
Senior advisor, KTM

Markku toimii 3J:n advisorina yrityskauppaprojekteissa. Markun pitkä ja monipuolinen ura niin pk- kuin pörssiyrityskentässä tuovat arvokasta osaamista asiakkaillemme. Markun rooli on sekä 3J:n yleisen toiminnan kehittämisessä sekä projektikohtaisessa yrityskaupan neuvonannossa.

Markku Rönköllä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisten yritysten johtotehtävistä. Hän on palvellut mm. Olvi Oyj:n, Savon Voima Oyj:n ja Karelia-Upofloor Oy:n ja Järvi-Suomen Portti Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut 20 vuoden ajan sivutoimisena KHT-tilintarkastajana useissa yrityksissä.

Rönkkö on osallistunut lukuisten yritysten hallitustyöskentelyyn hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä sekä tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana ja jäsenenä. Tällä hetkellä Markku on Tulikivi Oyj:n, Mikrobioni Oy:n, Goodwiller Oy:n ja Potwell Oy:n hallituksissa sekä partnerina Boardman Oy:ssä.

Ota yhteyttä

Mietitkö yrityksesi myyntiä tai sen arvoa? Etsitkö ostettavaa yritystä? Tarvitsetko apua yritysjärjestelyiden suunnittelussa tai toteutuksessa?

Jätä yhteystietosi niin jutellaan tai viestitellään asiasta lisää. Luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Osakas
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Turo Kiiski
Analyytikko
+358 (0)40 681 6595
turo.kiiski@3j.fi