3J Partners toimii rahoitusjärjestelyissä taloudellisena neuvonantajana oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen hankinnassa. Rahoitusjärjestelyissä asiakkaitamme ovat tyypillisesti kasvuyritykset ja yrityksen ostajat. Onnistunut rahoitusjärjestely vaatii asiantuntemusta ja hyviä sijoittajasuhteita.

Kokenut tiimimme ja hyvät suhteemme pääomasijoittajiin, instituutiosijoittajiin, yksityissijoittajiin, pankkeihin ja erityisluottolaitoksiin mahdollistavat onnistuneen rahoitusjärjestelyn. Jokainen toteuttamamme rahoitusjärjestely on asiakaskohtaisesti räätälöity palvelu.

Tuottamamme lisäarvo yritysten rahoitusjärjestelyissä

  • Pyrimme maksimoimaan omistajien hyvinvoinnin ja rahoitusjärjestelypalvelumme tavoitteena on järjestää asiakkaallemme tarpeellinen rahoitus mahdollisimman hyvin ehdoin
  • Yrityksen rahoitusjärjestelypalvelu sisältää muun muassa arvioitavan kohteen toimiala- ja kilpailija analyysin, liiketoiminta-analyysin, tilinpäätösanalyysin sekä arvonmäärityksen, rahoitusmuistion koostamisen, potentiaalisten rahoittajien kontaktoinnin, rahoituspresentaatioiden järjestämisen sekä taloudellisen neuvonannon rahoitusrakenteissa, rahoitusneuvotteluissa sekä sopimusasiakirjoissa

Laadukas rahoitusmuistio on avain optimaaliselle rahoitusrakenteelle kohtuullisin ehdoin.  Rahoituksen hankinnassa hyödynnetään oman ja vieraan pääoman instrumentteja ja niiden yhdistelmiä, kuten osakeantia, pääomalainaa, vaihtovelkakirjalainaa, pankkilainaa ja lainatakauksia.


3J Partners on toteuttanut yli 100 yrityskauppaa vuodesta 2008 lähtien. Onnistumisestamme kertoo tyytyväiset asiakkaat ja etenkin asiakkaidemme tyytyväisyys yrityskauppaprojektin kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Olemme korkealaatuinen taloudellinen neuvonantajasi ja asiantuntijasi yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä sekä rahoitusjärjestelyissä.

Jätä yhteystietosi niin jutellaan tai viestitellään asiasta lisää. Luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Osakas
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Jari Räisänen |

Director
+358 (0)50 560 2785
jari.raisanen@3j.fi

Mika Ilvonen |

Associate
+ 358 (0)40 411 3173
mika.ilvonen@3j.fi

Turo Kiiski
Analyytikko
+358 (0)40 681 6595
turo.kiiski@3j.fi