3J Partners toimii yritysten omistajien taloudellisena neuvonantajana yritysostojen jokaisessa vaiheessa suunnittelusta täytäntöönpanoon. Yrityskaupan ostoprojekteissa asiakkaitamme ovat yritysten omistajat eli yrittäjät, pääomasijoittajat, teolliset yhtiöt sekä julkisen sektorin toimijat.

Tyypillisesti asiakkaidemme tavoitteena on omistamansa yrityksen tai tytäryrityksen liiketoiminnan kehittäminen sekä omistaja-arvon kasvattaminen yrityskauppojen avulla. Jokainen toteuttamamme yrityskauppa on asiakaskohtaisesti räätälöity yrityksen ostotoimeksianto.

Tuottamamme lisäarvo yrityskaupoissa yrityksen ostajalle

  • Pyrimme maksimoimaan omistajien hyvinvoinnin ja toimimme kuin asiakkaan sisäinen yrityskauppatiimi mahdollistaen parhaan ostoprosessin yrityksen omistajille
  • Yrityksen ostotoimeksianto sisältää muun muassa ostettavan kohteen tai kohteiden kartoituksen, analyysin, arvonmäärityksen ja taloudellisen mallinnuksen, ostokohteiden kontaktoinnin ja salassapitosopimusten hallinnan, johdon tapaamisten järjestämisen, yritystarkastuksen hallinnoinnin, markkinointimateriaalin rakentamisen potentiaalisille rahoittajille sekä taloudellisen neuvonannon yrityskaupan rakenteissa, kauppaneuvotteluissa sekä kauppa-ja sopimusasiakirjoissa
  • Toimintamallimme on korkealaatuinen ja tehokas, jonka ansiosta omistajien panos ohjautuu eri vaihtoehdoista päättämiseen sekä liiketoiminnan harjoittamiseen
  • Pyrimme innovatiivisiin ja lisäarvoa synnyttäviin yritysostoihin

3J Partners on toteuttanut yli 100 yrityskauppaa vuodesta 2008 lähtien. Onnistumisestamme kertoo tyytyväiset asiakkaat ja etenkin asiakkaidemme tyytyväisyys yrityskauppaprojektin kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

3J

Louna Care Oy:n myynti Coronarialle

Louna Care -konserni tuottaa mielenterveyskuntoutujien ja kehitysvammaisten asumispalveluita Keski-Suomessa. Se myytiin avullamme Coronaria Hoitoketju Oy:lle osakaupalla. Kokonaisuuteen kuuluvat emoyhtiö Louna Care Oy ja tytäryhtiöt Palvelukoti Lounatuuli Oy, Suolahden Palvelukoti Oy sekä Joterplan Oy. 3J Partners toimi kahden vuoden ajan myyjän kumppanina heidän kasvaessaan kahdella yritysostolla.

Lue lisää

3J

Feelback Oy ja MC-Info yhdistyvät

3J Partners yhteistyökumppaneineen toimi liiketoimintakaupassa Feelback Oy:n neuvonantajana. Kauppa synnytti valtakunnallisesti merkittävän organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneen tutkimustalon. Feelbackin ja MC-Infon muodostama kokonaisuus Feelback Group työllistää jatkossa noin 50 henkilöä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Mietitkö yrityksesi myyntiä tai sen arvoa? Etsitkö ostettavaa yritystä? Tarvitsetko apua yritysjärjestelyiden suunnittelussa tai toteutuksessa?

Jätä yhteystietosi niin jutellaan tai viestitellään asiasta lisää. Luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Osakas
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Akseli Paavola |

Osakas
+358 (0)40 744 4792
akseli.paavola@3j.fi

Turo Kiiski
Analyytikko
+358 (0)40 681 6595
turo.kiiski@3j.fi