3J Partners toimii projektinvetäjänä ja taloudellisena neuvonantajana ostotoimeksiannon jokaisessa vaiheessa suunnittelusta täytäntöönpanoon.

Pyrimme maksimoimaan asiakkaan hyvinvoinnin toimimalla kuin asiakkaan sisäinen yrityskauppatiimi.

Toimintamallimme on korkealaatuinen ja tehokas, jonka ansiosta asiakkaidemme panos ohjautuu pääasiassa eri vaihtoehdoista päättämiseen.

Yrityksen ostotoimeksianto on aina räätälöity ja voi sisältää muun muassa

  • Ostettavan kohteen tai kohteiden kartoituksen
  • Markkinatutkimukset ja kartoitukset yritysostopotentiaalista
  • Ostokohteiden liiketoiminta- ja tilinpäätösanalyysit
  • Analyysin, arvonmäärityksen ja taloudellisen mallinnuksen ja potentiaalisten ostokohteiden vertailun
  • Ostokohteiden kontaktoinnin ja salassapitosopimusten hallinnan
  • Johdon tapaamisten järjestämisen, yritystarkastuksen hallinnoinnin
  • Markkinointimateriaalin rakentamisen potentiaalisille rahoittajille
  • Taloudellisen neuvonannon yrityskaupan rakenteissa, kauppaneuvotteluissa sekä kauppa-ja sopimusasiakirjoissa
  • Modernien kansainvälisten tietokantojen avulla pystymme toteuttamaan tarkat ja korkealaatuiset yrityskohtaiseen tilinpäätöstietoon perustuvat markkinatutkimukset ja analyysit kohteista ja markkinoiden arvostustasoista

Meillä on laajat kontaktiverkostot liike-elämään, pääomasijoittajiin, instituutiosijoittajiin, yksityissijoittajiin, pankkeihin ja erityisluottolaitoksiin. Meillä on apuna kansainväliset yritys- ja sijoittajatiedot modernien tietokantojen kautta. Yhdessä verkostojemme ja teknologian avulla teille parhaat ostokohteet.

Projektijohtokokemuksemme ansiosta pystymme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokoamaan kuhunkin yrityskauppaprojektiin parhaan mahdollisen tiimin  juridisten-, verotuksen, yritystarkastusten eri asiantuntijoiden laajasta joukosta.

Kokeneen analyysitiimin ja globaalien markkinatietokantojen avulla pystymme antamaan tarkkaa ja ajantasaista tietoa kohteiden hinnoittelusta asiakkaidemme päätöksenteon tueksi.

Tyypillisesti asiakkaidemme tavoitteena on omistamansa yrityksen tai tytäryrityksen liiketoiminnan kehittäminen sekä omistaja-arvon kasvattaminen yrityskauppojen avulla.

Yrityskaupan ostoprojekteissa asiakkaitamme ovat yritysten omistajat eli yrittäjät, pääomasijoittajat, teolliset yhtiöt sekä julkisen sektorin toimijat.

Olemme toteuttaneet yli 100 yrityskauppaa vuodesta 2008 lähtien. Onnistumisestamme kertoo tyytyväiset asiakkaat ja etenkin asiakkaidemme tyytyväisyys yrityskauppaprojektin kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen.

Mikäli mielenkiintonne heräsi, tai jokin asia jäi vielä askarruttamaan, asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiinne ja antavat lisätietoja palveluistamme.

 

Otteita referensseistämme

Meillä laaja-alainen kokemus vaativista yksityisen ja julkisen sektorin yritysjärjestelyistä sekä pääomasijoittajahankkeista. Alla mainittujen julkisten ostopuolen referenssien lisäksi meillä on kokemusta pitkäaikaisesta buy-and-build-yhteistyöstä pääomasijoittajan ja teollisen toimijan kanssa sekä useista yksittäisistä yritysostotoimeksiannoista.

KPK Yhtiöt Oyj osti Suomalainen Lehtipaino Oy:n

3J Partners toimi ostajan taloudellisena neuvonantajana

Lue lisää

Osuuskunta PPO tekee sijoituksen LapWalliin

3J Partners toimi Osuuskunta PPO:n taloudellisena neuvonantajana arvonmäärityksessä ja markkina-analyysissä

Lue lisää

Voitte halutessanne jättää meille yhteydenottopyynnön

Jätä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti.

Juuso Aulanko |  
Perustajaosakas, toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jari Räisänen |

Director
+358 (0)50 560 2785
jari.raisanen@3j.fi

Viljo Lindsten |

Director
+358 (0)40 031 7074
viljo.lindsten@3j.fi

Jaakko Niskanen |

Perustajaosakas, hpj.
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi

Jussi Luoma |

Director
+358 (0)45 229 2744
jussi.luoma@3j.fi