10.6.2024

CogniMedin myynti Mehiläiselle

3J Partners Oy toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana järjestelyssä, jossa puhe- ja toimintaterapiapalveluita tarjoava CogniMed Oy myytiin Mehiläiselle. Yrityskaupan myötä 80 terapia-ammattilaista siirtyy Mehiläiselle vanhoina työntekijöinä ja CogniMed jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä Mehiläisen yhteydessä. Yritysjärjestelyllä ei ole vaikutuksia henkilöstöön tai asiakkaisiin. Kauppa vahvistaa Mehiläisen terapiapalvelutarjontaa Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella.

”CogniMedillä koko liiketoiminnan lähtökohtana on aina ollut hyvinvoiva henkilöstö ja korkeaan yhteisöllisyyteen perustuva lämmin yrityskulttuuri iloinen pilke silmäkulmassa. Ajattelemme, että hyvinvoivalla henkilöstöllä on edellytykset tuottaa myös asiakkaille laadukkainta mahdollista palvelua täydellä sydämellä. Olemme saaneet huomata, että jaamme tämän arvomaailman saumattomasti Mehiläisen kanssa ja siksi koemmekin, että yhteiselle tulevaisuudelle on erinomaiset lähtökohdat. Uskomme siihen, että juuri Mehiläisen rinnalla meillä on vakaimmat mahdolliset edellytykset turvata toimintamme jatkuvuus tulevaisuudessa, kun sote-kenttä on laaja-alaisen murroksen alla ja kuntoutuskenttä jatkaa keskittymistään”, CogniMedin toimitusjohtaja Riina Setälä kertoo tiedotteessa.

”CogniMedin osaaminen ja ammattilaisten vahva kokemus erityisesti puheterapian erilaisista kuntoutettavista haasteista on alalla poikkeuksellista. CogniMed täydentää hienosti Mehiläisen terapiapalveluiden kokonaisuutta palveluiden, samanlaisen arvopohjan sekä positiivisen hengen myötä. Odotan innolla, että pääsemme kehittämään yhdessä terapia-alaa eteenpäin ja tutustumaan toisiimme. Toivotamme CogniMedin työntekijät ja ammatinharjoittajat lämpimästi tervetulleiksi Mehiläiseen”, Mehiläisen terapiapalveluiden johtaja Hanna Hovi kertoo lehdistötiedotteessa.

CogniMed

CogniMed on Suomen johtava puhe- ja toimintaterapiapalveluita tarjoava yritys. Yhtiö tarjoaa puheterapiapalveluita pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Turussa sekä toimintaterapiaa pääkaupunkiseudulla lapsille, nuorille ja aikuisille. Yhtiö on perustettu vuonna 2014 ja se työllistää nykyään 80 työntekijää. CogniMedin liikevaihto oli noin 6,6 MEUR vuonna 2023.

Mehiläinen

Mehiläinen on Suomen suurimpia sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajia. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Virossa. Mehiläisen liikevaihto oli noin 1 850 MEUR vuonna 2023 ja yhtiö palveli noin 2,1 miljoonaa asiakasta.


Lue lisää aiheesta:

CogniMed lehdistötiedote järjestelystä: ”Liitymme osaksi Mehiläistä!”

Mehiläinen lehdistötiedote järjestelystä: ”Suomen johtava puheterapiaan erikoistunut yritys CogniMed Oy liittyy osaksi Mehiläistä”