2.4.2019

Hardware Group Finland Oy:n myynti AM Security Oy:lle

3J Partners Oy toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana Hardware Group Finland Oy:n myynnissä AM Security Oy:lle. Am Security Oy on ostanut 1.4.2019 tehdyllä yrityskaupalla Hardware Group Finland Oy:n koko osakekannan.

”Yrityskauppa on looginen ja tärkeä askel AM Security Oy:n yritysstrategiassa. Kaupan avulla AM Security vankistaa edelleen asemaansa valtakunnallisena turvallisuusalan toimijana sekä varmistaa korkealuokkaisen asiakaspalvelun jatkuvuuden. Tämän lisäksi pystymme edelleen laajentamaan tuotetarjontaamme Hardware Group Finland Oy:n laajan tuotesortimentin avulla”, AM Security Oy:n toimitusjohtaja Kari Järvinen toteaa.

”Yrityskauppa mahdollistaa leveämmät hartiat kasvavissa tuoteryhmissämme. AM Securityn laaja kumppaniverkosto luo luonnollisen kasvun mahdollisuudet niin avainpalvelu- kuin lukitustuotteillemme. AM Securityn kattavan tuoteohjelman myötä pääsemme myös laajentamaan tuotetarjontaamme asiakaskunnassamme”, Hardware Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Peuranheimo kiteyttää yritysostoa.

3J Partners Oy:n Corporate Finance tiimi on erikoistunut vaativiin keskisuuriin yrityskauppoihin. Asiakkaitamme ovat yrittäjät, perheyhtiöt ja pääomasijoittajat. Hardware Group Finland Oy:llä on pitkät perinteet avainpalvelun, lukituksen ja rakennusheloituksen toimialalla ja Hardware Group Finland Oy täytti tänä vuonna 40-vuotta.