25.11.2018

Puistosairaalan Silmälääkärit Oy:n myynti Terveystalolle

3J Partners toimi myyjien taloudellisena neuvoantajana, kun Puistosairaalan Silmälääkärit Oy ja Jyväskylän Silmätutkimuslaboratorio Oy myytiin Terveystalolle. Konserni on yksityinen silmälääkäripalvelujen tarjoaja. Yrityksessä työskentelee 12 silmälääkäriä ja 5 työsuhteista työntekijää.

”Kaupassa konsernin liiketoiminta siirtyy osaksi valtakunnallista Terveystaloa, joka tarjoaa korkeatasoisia silmälääkäripalveluja osana kokonaisvaltaista terveydenhuollon hoitoketjua. Terveystalo saa kaupassa sairaalatasoiset, laadukkaat yritykset, joilla on 56 vuoden historia Keski-Suomen johtavana silmäpalvelujen tarjoajana. Terveystalolla on mahdollisuudet investoida sekä henkilöstön osaamisen että asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen. Terveystalon panostukset laatuun ja vaikuttavuuteen on tehnyt meihin vaikutuksen. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle”, sanoo toimitusjohtaja Timo Kalima Puistosairaalan Silmälääkärit Oy:stä.

”Toivotamme Puistosairaalan ja Jyväskylän Silmätutkimuslaboratorion osaavan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhtiöiden palvelut täydentävät hyvin palvelutarjontaamme Jyväskylän seudulla”, toteaa Terveystalon Keskisen Suomen aluejohtaja Anu Väänänen.