3.1.2012 Uutinen

Paakkari Catering myytiin

Jyväskyläläisen Paakkari Catering Oy:n liiketoiminta on myyty Sachse Catering Oy:lle. LounasBistro Paakkarin ja Online herkkupuoti Paakkarin yrittäjänä aloittaa vuoden alusta ruokatuotannon lehtori Mika Sachse.

LounasBistro Paakkari sijaitsee Seppälänkankaalla autoliike AutoBest yhteydessä. Juhlapalvelutarjoiluja Paakkari Catering järjestää eri kohteissa ympäri Jyväskylää. Mika Sachse opettaa ruokatuotantoa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Yrityksen toiminta säilyy samana eli juhlapalvelu lounasbistro jatkavat. Myös yrityksen vanha nimi säilyy. Sachsen suunnitelmissa on käynnistää ruokakursseja ja ohjelmallisia ruokailuiltoja, joihin liittyisi muun muassa juoma- ja viinikoulutusta. Uusi aluevaltaus saattaa tarkoittaa jatkossa myös lisäväen palkkaamista.

Aiemmat yrittäjät Katri ja Ilkka Paakkari pyörittivät yritystä seitsemän vuotta. He aloittivat juhlapalvelun pitämisellä. Keväällä 2008 he laajensivat avaamalla lounasbistron ja hankkimalla isommat tuotantotilat. Paakkarit ovat hyvillä mielin löytäessään yritykselleen ammattitaitoisen jatkajan.