8.10.2015 Uutinen

Lahtinen&Kumpp. uudelle omistajalle

Lahtinen&Kumpp. Oy on yli 80-vuotta vanha raudan luja metalliteollisuuden ammattilainen. Ennen yrityskauppaa Markus Lahtinen johti menestyksellisesti yritystä kolmannessa sukupolvessa. Yrityskauppaa varten perustettu Kaakelikaaren Koneistamo Oy osti koko Lahtinen&Kumpp Oy:n osakekannan.

”Tämä oli ehdottomasti paras ratkaisu Lahtinen&Kumpp. Oy:n tulevaisuudelle Markus Lahtinen toteaa. Uudet omistajat, Risto Alkunen ja Timo Rosenlöf, jatkavat Lahtinen&Kumpp. Oy:n perinteitä ja tuovat tulevaisuudessa toimintaan myös jotain uutta. Uusien omistajien arvomaailma asiakaskeskeisyydestä, asiakkaiden erikoisvaatimuksien huomioimisesta, työn laadusta ja ammattitaitoisen henkilökunnan huolehtimisesta takaavat sen, Lahtinen&Kumpp. Oy pystyy tulevaisuudessakin tarjoamaan luovia ratkaisuja asiakkaille ja mielenkiintoisia sekä motivoivia projekteja työntekijöille”.

Yrityskaupan jälkeen Lahtinen&Kumpp. Oy:n toimitusjohtajaksi nimitettiin Risto Alkunen. Markus Lahtinen jatkaa myynnin tehtävissä ja varmistaa asiakassuhteiden ja tietotaidon siirtymisestä uusille omistajille. Henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissä.