12.9.2017 Uutinen

Kotipalvelu Ykköset Oy myytiin Sivinalle

Kotipalvelu Ykköset Oy on vuonna 2005 perustettu kokonaisvaltaisia kotiin tuotettavia palveluita tarjoava yritys. Palveluihin kuuluvat yksilöllisesti räätälöidyt kotisiivous-, kotisairaanhoito- ja henkilökohtaisen avun palvelut, joita strategian mukaisesti tarjotaan yhden luukun periaatteella asiakkaiden arjen helpottamiseksi.

Sivina Oy on suomalainen kotisiivouksen ja kodinhoidon huippuammattilainen, jolla on 11 toimipistettä Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi Sivinalla on kaksi toimipistettä Ruotsissa. Yrityskauppa vahvistaa Sivinan markkina-asemaa pääkaupunkiseudulla kotisiivouksen, kodinhoidon ja kotihoidon palveluissa. Yrityskaupan myötä Sivinan työntekijämäärä kasvaa yli neljälläkymmenellä siivous-, kodinhoidon- ja hoivapalveluiden ammattilaisella. Kaupan jälkeen Sivinan työntekijämäärä nousee yli 200 henkilöön Suomessa.