27.3.2021

Korona Invest sijoitti O.V Lahtiseen

3J Partners toimi O.V. Lahtisen taloudellisena neuvonantajana ja corporate finance asiantuntijana kun Korona Invest teki vähemmistösijoituksen O.V. Lahtinen Oy:öön.

Korona Invest on tehnyt ensisijoituksen 5.3.2021 konttivuokraukseen ja -myyntiin erikoistuneeseen O.V. Lahtinen Oy:öön (”OVL”) vähemmistöomistusosuudella. OVL:n vahva kasvu perustuu kilpailukykyisiin vuokramahdollisuuksiin Euroopan ja Aasian välisellä raidemarkkinalla. Lisäksi yhtiö on kehittänyt oman IT-järjestelmän, joka tehostaa konttitransaktioiden tekemistä ja konttien seuraamista. Tavoitteena on nousta Euroopan johtavaksi Euraasian markkinan konttivuokraajaksi yhtiön konttilaivuetta sekä henkilöstöresursseja vahvistamalla.

Yhtiö vuokraa ja vaihtaa yli 10 000 konttiyksikköä vuodessa Euroopassa, Venäjällä ja Kiinassa sekä laajentaa jatkuvasti maantieteellistä toimintasädettä suurten kaupunkien lisäksi myös haasteellisemmin saavutettaviin kohteisiin. Pääasiakkaina ovat Euraasian raiteilla toimivat junaoperaattorit sekä kiinalaiset ja eurooppalaiset huolintayhtiöt.