24.1.2022

Tabella Finland Oy:n myynti Clausionille

3J Partners toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Tabella Finland Oy myytiin Clausion International Oy:lle.

Tabella yhdistää seurantatietojen raportoinnin, laskennan ja suunnittelun samaan järjestelmään. Tabellan ketterä, pilvipohjainen taloussuunnitteluohjelmisto soveltuu erityisen hyvin kasvuyrityksille ja keskikokoisille yrityksille. Helppokäyttöinen ohjelmisto tarjoaa vastuuhenkilöille käytännöllisen työvälineen budjetointiin, ennustamiseen, liiketoiminnan seurantaan, raportointiin ja analysointiin. Tabellan ketterä, pilvipohjainen taloussuunnitteluohjelmisto soveltuu erityisen hyvin kasvuyrityksille ja keskikokoisille yrityksille. Clausion on tunnettu suurten yritysten sekä julkisen sektorin kumppanina liiketoiminnan suunnittelun sekä konsernitilinpäätöksen saralla. Yhdistymisen myötä yritys pystyy tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

”Yhteistyön aloittaminen tuo hienoja uusia mahdollisuuksia Tabellalle, Tabellan työntekijöille ja kaikille Tabellan asiakkaille. Pääsemme kansainvälistymään yhdessä laajemmat resurssit omaavan Clausionin kanssa. Clausionilta saamme vahvaa konsultointiosaamista mm. konsernitilinpäätökseen ja ESEF-raportointiin. Olemme yhdessä vahvempi tekijä niin Suomen kuin Pohjoismaidenkin markkinoilla”, Tabellan toimitusjohtaja Tommi Loukia sanoo.