2.2.2022

Kyrön Sähkö Oy:n myynti Instalcolle

3J Partners toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa LVI-, sähkö- ja jäähdytysalan osaaja Instalco osti Kyrön Sähkö Oy:n osakekannan.

Instalco vahvistaa osaamistaan Pohjoismaissa ostamalla Kyrön Sähkön, joka palvelee asiakkaita myös Pohjoismaiden ulkopuolella, mutta keskittyen pääasiassa Suomen ja Ruotsin pelikenttään. Kyrön Sähkö on täyden palvelun sähköurakoitsija Varsinais-Suomesta. Yhtiö on vahvasti omistaja vetoinen, nuorekas, kasvava ja ketterä toimija työllistäen noin 50 alan ammattilaista. Yhtiön toimitusjohtaja, Aleksi Siikarla, muun johtoryhmän ohella jatkaa Yhtiön palveluksessa.

Aleksi Siikarla, Kyrön Sähkön toimitusjohtaja kommentoi: “Odotamme mielenkiinnolla yhdistymistä osaksi Instalcoa. Tämä on meille luonnollinen, ja seuraava askel Yhtiön kehityspolulla.”

Sami Vanhamäki, Instalcon Suomen aluejohtaja kommentoi: ”Kyrön Sähkö on hyvin johdettu, kannattava Yhtiö, jonka toimialaosaaminen vahvistaa meidän toimintaamme Suomessa. Yritysosto toteuttaa Instalcon strategiaa kasvaa ja laajentua näillä markkinoilla.”

Instalco ostaa 100 prosenttia Kyrön Sähkö Oy:n osakkeista, kauppa astui voimaan 2. helmikuuta, 2022.

Kyrön Sähkö Oy

Kyrön Sähkö on vahvasti omistaja vetoinen, nuorekas, kasvava ja ketterä täyden palvelun sähköurakoitsija Varsinais-Suomesta. Yhtiö työllistää noin 50 alan ammattilaista palvellen asiakkaita pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön erikoisosaaminen on mekaanisen puunjalostuksen eri osioissa, sekä biolämpölaitoksien prosessi- ja kiinteistösähköistyksessä. Yhtiö on kannattava ja liikevaihto noin 7,7 MEUR. Lisätietoja: https://www.kyronsahko.fi/

Instalco

Instalco on yksi Pohjoismaiden johtavista talotekniikan urakointi- ja kunnossapitopalveluja tarjoavista yrityksistä. Yhtiö toteuttaa kiinteistöjen ja teollisuuden asennus-, huolto- ja ylläpitotöitä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Instalco konserni koostuu vahvoista paikallisista tytäryrityksistä, joilla on alueellinen osaaminen sekä pitkä kokemus alalta. Instalcon liikevaihto on lähes 830 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 4 600 työntekijää 110 Pohjoismaisessa tytäryrityksessä.