11.9.2019

TyöSyke Oy:n myynti Terveystalolle

3J Partners toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana TyöSyke Oy:n myynnissä Terveystalolle. Terveystalo Oyj on ostanut 30.8.2019 tehdyllä yrityskaupalla TyöSyke Oy:n koko osakekannan.

TyöSyke Oy on työterveyspalveluja tuottava yritys ja myyjinä olivat Hämeenlinnan kaupunki, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Riihimäen kaupunki, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Hausjärven ja Janakkalan kunnat, sekä muut Hämeenlinnan kaupunkikonserniin kuuluvat tytäryhtiöt.

Järjestely toteutettiin innovatiivisella tavalla, jossa yhdistettiin osakkeiden myynti ja palvelusopimusten kilpailutus. Kilpailutus toteutettiin ”kehittävän kumppanuuden” hengessä, jolla varmistettiin myyjille hyvä kauppahinta ja laadukkaat työterveyspalvelut myös tulevaisuudessa. Lisäksi ostaja saa varmuutta pitkäjänteiseen asiakasyhteistyöhön myyjien kanssa.

Tulevaisuudessa Terveystalo pystyy järjestämään leveämmillä hartioilla parempia ja monipuolisempia työterveyshuollon palveluita. Lisäksi Terveystalo pystyy vastaamaan paremmin toimialan kehitykseen ja digitalisoitumiseen.


Lue lisää yrityskaupasta myös Kanta-Hämeen keskussairaalan sivuilta julkaisusta: ”Terveystalo ostaa Työsyke Oy:n Kanta-Hämeessä”.