11.9.2019 Uutinen

Jari Räisänen täydentää 3J:n joukkuetta

3J Partners jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista täydentämällä tiimiään Jari Räisäsellä. Hänen tehtävänään on kehittää ja johtaa 3J:n asiakasprojekteja.

Pitkän pankkitaustan osakemarkkinoiden parissa omaava Jari Räisänen vahvistaa ja monipuolistaa entisestään 3J Partnersin tiimiä. Syyskuun alussa yrityksen Helsingin-toimipisteessä projektijohdon työnsä aloittanut Räisänen sanoo ottaneensa innostuneesti vastaan uudet työhaasteet.

3J Partnersin osakas Jaakko Niskanen ja projektinjohtaja Jari Räisänen uskovat yrityskauppojen toimialan jatkuvan vilkkaana lähitulevaisuudessa.

– Lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen halusin pankkialan sijoitusanalyytikon työhön hieman erilaista näkökantaa ja 3J Partners tuntui heti mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Olen ollut mukana useassa pörssiyrityksen listautumishankkeessa ja minulla on vahva kokemus yritysten arvonmäärityksestä. Nämä antavat hyvän pohjan yritysjärjestelyprojekteihin ja samalla pääsen mukaan kehittämään ja kasvattamaan yhtiötä.

Hän odottaa uuden työn tuovan mukanaan mielenkiintoisia haasteita, joiden myötä pääsee edesauttamaan yritysten arvon ja yritysomistajien hyvinvoinnin kasvattamista.

– Olemme Suomessa mielenkiintoisessa vaiheessa nykyisen talouskasvun suhteen. Mikäli talouskasvu hidastuu niin todennäköisesti kilpailukykyään parantamaan pyrkivät yritykset hakevat tällöin kasvua yritysostojen kautta. Lisäksi yrittäjät saattavat entistä enemmän pohtia, olisiko nyt oikea aika myydä liiketoimintaa. Talouskehityksestä riippumatta kuitenkin uskon, että alallamme tulee joka tapauksessa olemaan paljon yritysjärjestelyaktiviteettia lähitulevaisuudessa.

Vapaa-aikansa nurmijärveläinen kahden tyttären isä sanoo käyttävänsä pääosin liikkumiseen.

– Juoksen maratoneja, hiihdän, laskettelen ja pelaan golfia. Aika paljon aikaa menee myös tyttärien jalkapallojoukkueen apuvalmentajana, Räisänen kertoo.

 

Kasvustrategia toteutuu suunnitellusti

Jari Räisäsen liittyminen 3J:n ammattilaisten joukkoon on jälleen yksi konkreettinen askel yrityksen kasvustrategian mukaista kehittymistä. 3J Partnersin perustajajäsen ja osakas Jaakko Niskanen uskoo vahvasti 3J Partnersin syvällisen asiantuntijuuden merkitykseen toimialallaan sekä yrittäjien yhä kasvuhaluisempaan tapaan johtaa yrityksiään.

– Yrittäjät eivät nykypäivänä välttämättä ole niin voimakkaasti kehittämässä yrityksiään seuraavia sukupolvia varten, vaan haluavat ottaa useampia uralähtöjä elämässään. He myös ymmärtävät, että voikin olla fiksumpaa omistaa omasta yrityksestä pienempi siivu ja ottaa mukaan pääomasijoittajia. Uskomme, että asiakassegmentissämme on tähän kohtaan paljon tehtävää, Niskanen avaa yrityksensä kasvustrategian taustoja.

– Jarin myötä saimme porukkaamme jälleen lisää kokemuksen tuomaa senioriteettia ja uskon, että olemme tiiminä entistä vahvempia myös isojen asiakkuuksien kohdalla. Meille on rekrytoinnissa myös tärkeää, että uuden ihmisen ja yrityksemme arvomaailma kohtaavat, kuten nyt Jarin kanssa.


Ammattitaitoinen tiimimme on käytössäsi taloudellisena neuvonantajanasi ja asiantuntijanasi yrityskaupoissa, arvonmäärityksissä sekä rahoitusjärjestelyissä. Tutustu meihin lisää!