30.6.2022 Uutinen

Go On ja Feelback yhdistyvät Korona Investin rahaston tukemana

3J Partners avusti Go On yhtiöiden ja Feelback Oy:n omistajia hankkeessa, jossa etsittiin uutta pääomistajaa yhtiöille sekä tulevan kehityksen vauhdittajaa. Korona Investin hallinnoima rahaston kanssa yhteinen tahtotila ja tavoitteet kohtasivat ja näin toimialalle rakentuu entistä vahvempi henkilöstöalan toimija.


Lehdistötiedote 30.6.2022

Go On  ja Feelback yhdistyvät ja tarjoavat monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi

Korona Investin hallinnoima rahasto muodostaa uuden merkittävän henkilöstöalan toimijan yhdistämällä Go On franchising ketjun yrittäjävetoiseen toimintaan Feelbackin tietoon pohjautuvat asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalvelut.

Go On ja Feelback yhtiöillä on pitkä toimintahistoria ja laaja valtakunnallinen asiakaskunta. Go On yhtiöt toimivat franchising yrittäjiensä vetäminä valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla ja tarjoavat henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarviointi sekä rekrytointi- ja muutosturvavalmennuksia. Feelbackin tiedonkeruupalveluilla kokonaisuuden nykyiset ja uudet asiakkuudet pystyvät edelleen vahvistamaan kilpailukykyään.

”Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saimme samalla kertaa monipuolisen tietoon perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä menestyksekkäästi kasvattaneen pääomistajan kasvumme tueksi.” kertoo Go On yhtiöiden toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen.

Feelbackin toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen näkee yhdistymisen Go On yhtiöiden kanssa sekä Korona Investin mukaantulon tärkeänä askeleena yhtiölle. ”Uskon, että kokonaisuuden tietotaidon ja kokemusten avulla luomme asiakkaillemme entistä vahvemman mahdollisuuden menestykseen.”

”Go On ketjun vahva kasvu ja kulttuuri sekä Feelbackin tietoon perustuvat palvelut mahdollistavat monipuolisen palveluvalikoiman organisaatioiden kehittämiseksi. Meille tärkeää oli, että molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat kanssaomistajina yhteisten kasvutavoitteidemme toteuttamisessa.”, toteaa Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen.

Lisätietoja:
Kimmo Salminen, Go On yhtiöt, puh. 0400 752 150
Pekka Ruuskanen, Feelback, puh. 0400 688 699
Pasi Lehtinen, Korona Invest, puh. 050 387 3196

Go On Yhtiöt
Go On ketju on yksi johtavista henkilöstövuokrausalan toimijoista Suomessa yli 20 toimipisteellään. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2021 yli 40 miljoonaa euroa, ja se työllistää vuosittain satoja työntekijöitä eri toimialoille. Go On ketjun kautta vuokrattavista työntekijöistä 93 % suosittelee tuttavillee työskentelyä Go Onin kautta.

Feelback
Feelback on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 3 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 50 osaajaa neljässä eri toimipaikassa.  Yhtiön monipuoliset palvelut jaetaan Asiakaskokemukseen, Henkilöstökokemukseen ja Johtamiskokemukseen.

Korona Invest
Korona Invest on vuodesta 2006 alkaen pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Korona Invest on kerännyt rahastoihinsa 235 miljoonaa euroa. Sijoittajina rahastoissa on suomalaiset instituutiot, yhteiskuntavastuulliset rahastot ja säätiöt, perheomisteiset sijoitusyhtiöt sekä avainhenkilöt.