25.10.2022 Uutinen

3J Partners analyysitiimi vahvistuu

3J:n syksy on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin saadessaan joukkueeseen Juha Vahtervuon. Lisäksi aikaisemmin opintojen ohessa osa-aikaisena analyytikkona toiminut Juho Kupiainen siirtyy täysipäiväiseksi analyytikoksi.

Analyysiosasto vahvistuu uusilla neuvonantajilla

3J Partners vahvisti tiimiään elokuun alusta alkaen Juha Vahtervuolla. Aikaisemmin Vahtervuo on toiminut analyytikkona KPMG:n Corporate Finance osastolla ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Bayes Business Schoolista (entinen Cass Business School), erikoistumisalueenaan rahoitus. Analyytikkona aloittava Vahtervuo tulee työskentelemään yrityksen Helsingin-toimipisteessä.

Vaasan yliopistosta rahoituksen maisteriksi pian valmistuva ja täysipäiväiseksi siirtyvä Juho Kupiainen on työskennellyt melkein vuoden 3J:n Helsingin toimistolla osa-aikaisena analyytikkona vaativissa analyysitehtävissä ja aikaisemmin Omikron Gmbh:lta ja Accenturella.

Vahtervuon mukaantulo ja Kupiaisen täysipäiväseksi siirtyminen vahvistaa 3J:n toimintaa kokonaisvaltaisesti, mutta heidän tehtävänkuvinaan tulee olemaan erityisesti yritysanalyysien, arvonmääritysten, markkinatutkimusten, kilpailijatutkimusten, transaktioiden suunnitelun, markkinointimateriaalien ja erilaisten yrityskohtaisten laskentojen työstäminen pk-sektorin yrityskauppaprojekteissa.

3J:n analyytikot Juha Vahtervuo (2. oikealta) ja Juho Kupiainen (1. vasemmalta) keskustelemassa 3J:n hallituksen puheenjohta Jaakko Niskasen (1. oikealta) kanssa 3J:n tiimipäivän välitauolla.

Vaativiin tehtäviin ensimmäisestä työpäivästä lähtien

On tärkeää, että yrityskauppaprojekteihin on riittävästi analyysiresursseja käytettävissä, sillä analyysityö luo yrityskauppaprojektiin kivijalan.

”Heti ensimmäisinä kuukausina kaksikko on luonut merkittävää lisäarvoa asiakkaille ja 3J:lle monimutkaisessa toimialajärjestelyissä, jossa useita yhtiötä on tarkoitus yhdistää suuremmaksi kokonaisuukeksi, sekä vaativassa järjestelyssä jossa kohdeyrityksen taseen uudelleenjärjestelyä tutkitaan”, totetaa 3J:llä pisimpään työskennellyt vanhempi analyytikko Turo Kiiski.

– Kyseessä on potentiaalisesti kymmenien miljoonien eurojen järjestelyt, joissa tehdään yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa (kohdeyritysten johto, omistajat, sijoittajat ja rahoittajat). Kaksikko on suoritunut tehtävistään esimerkillisesti.

3J:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Niskasen mukaan rekrytoinnit vahvistaa 3J:n tiimiä ja yrityskulttuuria

– 3J:n tavoitteena on olla paras corporate finance toimija pk-sektorin yrityksille ja halutuin työpaikka yrityskaupan taloudellisille neuvonantajille. Rakennamme joukkuetta, jossa jokainen pääsee pelaamaan omilla vahvuusalueillaan ja pystyy näin antamaan parasta lisäarvoa asiakkaillemme. Juha ja Juho ovat tärkeä osa 3J:n joukkuetta heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Kasvustrategia toteutuu suunnitellusti

Toimitusjohtaja Juuso Aulangon mukaan 3J Partners toteuttaa rekrytointien myötä tavoitettaan kasvaa ketterästi.

– Päteviä analyytikoita on hankala löytää ja olemme enemmän kuin innoissaan saadessamme Juhon ja Juhan joukkueeseen. Meillä on jo paljon bisnestä maakunnissa ja nyt Juhan ja Juhon myötä saamme kaipaamaamme vahvistusta myös Helsinkiin.  Juhan ja Juhan liittyminen 3J:n ammattilaisten joukkoon on jälleen yksi konkreettinen askel yrityksen kasvustrategian mukaista kehittymistä.

–  Yrityksen kasvun tavoittelun kannalta on myös tärkeää kyetä löytämään porukkaan henkilöitä, jotka tuovat kokonaisuuteen lisäarvoa ja vahvistaa näin yrityksen tiedon ja osaamisen määrää. Tavoitteenamme on löytää tiimiin voittajatyyppejä, joilta löytyy tarvittavaa yrittäjähenkisyyttä ja jotka toimivat päämäärätavoitteisesti ja sitoutuneesti pienen tiimin yhteishenkeä vaalien.

Seuraavana 3J:n kasvupolulla on kokeneen projektinvetäjän rekrytointi, joka toteutuu vielä vuoden 2022 aikana. Sen jälkeen rekrytoinnit kohdistuvat ensi keväälle, jolloin haussa on henkilö analyytikon tehtävään.

Lisätiedot:

Juuso Aulanko |  
Perustajaosakas, toimitusjohtaja
+358 (0)50 581 3381
juuso.aulanko@3j.fi

Jaakko Niskanen | 

Perustajaosakas, hpj.
+358 (0)50 426 5389
jaakko.niskanen@3j.fi


3J Partners Oy on kasvava yritysjärjestelyiden taloudelliseen neuvonantoon keskittynyt yritys. 3J:llä on laaja-alainen kokemus vaativista yksityisen ja julkisen sektorin yrityskaupoista sekä pääomasijoittajahankkeista. 3J palvelut kattavat kaikki eri yrityskauppatilanteeet ja -vaiheet; yrityksen myynti- ja ostotilanteet, pääomasijoittajan mukaan ottaminen, toimialajärjestelyt sekä analyysipalvelut. 3J:n asiantuntijat ovat toteuttaneet yli 100 yrityskauppaa vuodesta 2008 lähtien.