20.12.2022 Uutinen

Jussi Luoma täydentää 3J:n joukkuetta Pirkanmaalla

Kuvassa Jaakko ja Jussi (oikealla)

Tulevaisuudessa 3J Partners palvelee asiakkaitaan entistäkin kattavammin Tampereen saatua oman paikallisen vahvistuksensa Jussi Luomasta. Jussi toimii nimikkeellä Director ja hänen toimenkuvaansa kuuluu yrityskauppaprojektien johtaminen sekä 3J Partnersin myynnin kehitys ja asiakashankinta.

Jussilla on vahva yritysrahoituksen kokemus. Ennen 3J Partnersille siirtymistään Jussi toimi pankissa yli kymmenen vuotta erilaisissa yritysrahoitustehtävissä muun muassa yrityspankin- ja konttorinjohtajana. Jussi on toiminut myös kuusi vuotta tilintarkastajana ja suorittanut sekä KHT-tilintarkastustutkinnon että auktorisoidun yritystutkijan tutkinnon.

Ensivaikutelmiaan 3J:llä Jussi kuvailee seuraavanlaisesti:

”Ajavana voimana 3J Partnersin riveihin liittymisessä toimi suuri arvostus yrittäjiä ja heidän elämäntyötään kohtaan. Haluan auttaa yrittäjiä menestymään yrityskauppojen avulla omia vahvuuksiani ja kokemustani hyödyntäen.

Pk-yrittäjät ovat aina omien alojensa huippuammattilaisia, mutta mitä tulee suuriin investointipankkeihin voi yhteinen ymmärrys ja tapa kommunikoida erota paljon toisistaan. Vahvuutenani pk-sektorilla toimimiseen uskon olevan kykyni puhua yrittäjien kanssa samaa kieltä. Tässä asiassa jaamme myös yhdistävän arvon 3J:n ja itseni välillä. Olen aikaisemmin toiminut useiden Pirkanmaalaisten yrittäjien kanssa yhteistyössä. Mielestäni on aina hienoa päästä tutustumaan uusiin yrittäjiin ja heidän liiketoimintoihinsa.

Olen tehnyt töitä monenlaisissa ja -kokoisissa organisaatioissa. Jokainen kokemus työuralla on tuonut minulle jotakin uutta. Uravaihtoehtoja punnitessani päädyin 3J Partnersille, koska koin sen olevan oikea ympäristö hyödyntää jo olemassa olevia oppejani sekä kehittää itseäni ammatillisesti.

Keskusteluissamme 3J Partnersin osakkaiden kanssa ennen aloittamistani sain tiimistä osaavan, reilun ja suoraselkäisen kuvan. Pienen työyhteisön etuna toimii mielestäni tapa, jolla jaetut arvot ja tiimihenki korostuvat.”

Vapaa-aikanaan Jussi kertoo käyvänsä kuntosalilla, lenkkeilevänsä sekä pelaa mielellään niin tennistä kuin padelia. Järjestötoiminnassa hän on ollut aktiivisesti mukana Nuorkauppakamarissa sekä Kauppaseurassa.

Koko 3J Partnersin puolesta toivotamme Jussin lämpimästi tervetulleeksi!