27.3.2024 Uutinen

Yrittäjä ja hallitusammattilainen Mika Okkonen 3J Partnersin hallitukseen

3J Partners panostaa liiketoiminnan kehittämiseen vahvistamalla hallitustaan yrittäjänä ja hallitusammattilaisena kunnostautuneella Mika Okkosella. Okkonen aloitti 3J:n hallituksessa maaliskuussa.

Kuvassa Mika nauttimassa urheilusta komeassa talvisäässä

Mika on pitkän linjan yrittäjä ja hallitusammattilainen, jolla on vankka kokemus liiketoimintojen kehittämisestä. Pisin kokemus on syntynyt Okkosen perheen omassa yhtiössä Imagon Oy:ssä, jonka puitteissa myös Ruotsin ja Norjan markkina on tullut tutuksi viimeisen 20 vuoden aikana. Lisäksi hän on toiminut hallituksen puheenjohtajana pk-sektorin valmistavan teollisuuden yhtiöissä sekä hallituksen jäsenenä mobiilipeliyhtiössä ja rakennusliikkeessä. Monipuoliset tehtävät ovat tuoneet mukanaan oppia yhtiöiden ostamisesta, kasvurahoituksen hankkimisesta sekä myös yhtiöiden myynnistä. Vuosien varrella useassa yhtiössä toimiessa erityyppiset saneerauksetkin ovat tulleet Mikalle tutuksi.

Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Mika tunnistaa ne asiat, jotka luovat aitoa lisäarvoa asiakkaille ja jotka mahdollistavat ensiluokkaiset puitteet onnistuneille yrityskaupoille. Näihin asioihin panostaminen onkin keskeinen osa 3J:n kasvustrategiaa ja siksi Mikan nimitys 3J:n hallitukseen on tärkeä askel yhtiön tulevaisuuden kehityksen kannalta.

Mika on tehnyt yhteistyötä ja käyttänyt 3J:tä neuvonantajana yrityskauppahankkeissa vuosien varrella. ”Olen nähnyt millä ammattitaidolla ja laadulla 3J johtaa yrityskauppaprosesseja ja voin todeta, että yrityskaupan ydin on 3J:llä kunnossa. Tämän osaamisen ympärille on hyvä lähteä hakemaan kasvua, mihin uskon pystyväni antamaan uusia tuoreita näkökulmia. Erilaisia kasvuaihioita 3J:llä on useita, mutta kaikissa niissä tärkeintä ovat ihmiset, koska he sen lisäarvon tuottavat asiakkaille”, Mika tiivistää.

3J toivottaa Mikan lämpimästi tervetulleeksi 3J:n Joukkueeseen!