7.10.2024 Uutinen

Terawattin myynti Habeo Groupille

3J Partners Oy toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana järjestelyssä, jossa Terawatt Oy myytiin Habeo Groupille. Kaupan myötä Terawattin omistajat jatkavat Habeo-konsernin omistajina ja avainhenkilöt jatkavat tehtävissään.

Terawatt on sähkötekniikan asiantuntija, joka yhdistää perinteiset sähköistyspalvelut uusiutuvan energian ratkaisuihin. Yhtiö tarjoaa kattavat palvelut uudis- ja saneerauskohteisiin, linjasaneerauksiin sekä sähköautojen latausjärjestelmiin ja aurinkosähköjärjestelmiin.

”Meille on ensisijaisen tärkeää säilyttää vuosien varrella rakennettu tunnettuutemme ja brändimme. Habeo Groupiin liittyminen tukee kasvuamme ja nousemme viimeistään nyt kiinteistötekniikan edelläkävijöiden joukkoon. Olemme kuulleet paljon hyvää Habeon tavasta toimia – konserni tukee yrityksiä kasvamaan ja kehittymään, säilyttäen yrittäjämäisen itsenäisyyden ja kulttuurin. Habeon rento ja yhteisöllinen toimintatapa vakuutti meidät, ja näemme tämän osana menestystarinaa, johon halusimme ehdottomasti mukaan”, Terawatt Oy:n toimitusjohtaja Lasse Impiö kertoo tiedotteessa.

Habeo Group on kiinteistötekniikan huipputoimijoiden yhteenliittymä, joka tarjoaa maanlaajuisesti kiinteistötekniikan palveluja. Yhtiö keskittyy vahvoihin paikallisiin suhteisiin asiakkaiden kanssa ja konsernin 17 yhtiötä työllistää yli 1 000 kiinteistötekniikan ammattilaista.

”On todella upeaa, että saamme Terawattin mukaan Habeo-perheeseen. Terawatt tuo meille valtavasti osaamista. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja ilman turhaa byrokratiaa. Tämä on meille kaikille iso askel ja odotamme innolla yhteistä tulevaisuuttamme”, Habeo Groupin toimitusjohtaja Kari Kohvakka kertoo tiedotteessa.

Terawatt Oy

Terawatt tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella sähköisen talotekniikan ratkaisuja koko Suomen alueella. Vuonna 2023 Terawattin liikevaihto oli 19,9 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 100 työntekijää.

Habeo Group Oy

Habeo Group tarjoaa kattavat kiinteistötekniikan palvelut eri puolilla Suomea. Vuonna 2022 perustettu konserni on kasvanut nopeasti ja siihen kuuluu jo 17 yritystä. Habeo Group työllistää yli 1 000 alan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa.