10.8.2021

Kartecon Oy:n myynti Ahlsell Oy:lle

3J Partners toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana yrityskauppaprosessin alusta loppuun saakka, kun tekniseen tukkukauppaan keskittynyt Ahlsell Oy ostaa rakennustarvikemyyntiin erikoistuneen Kartecon Oy:n.

Vuonna 2009 perustetulla Karteconilla on rakentamisen ammattilaisille suunnattu noutomyymälä Vantaalla. Yrityskauppa toteuttaa Ahlsellin strategiaa, jonka mukaan yhtiö kehittää ja kasvattaa rakentamisen liiketoimintaansa.

– Kartecon täydentää erinomaisesti Ahlsellin rakentamisen asiakkaille suunnattua tuote- ja palveluvalikoimaa ja vahvistaa rakentamisen toimialaosaamistamme, Ahlsellin toimitusjohtaja Tomi Gardemeister kertoo.

Karteconin myyjille yrityskauppa oli onnistunut ja palkinto vuosien työstä. ”Vaikka yrityskauppaprojekti venyi korona epidemian takia, 3J Partnersin sinnikkyys ja ammattitaito haasteellisesta ajankohdasta huolimatta tuotti juuri halutun lopputuloksen. Ostajaksi valikoitui meille paras kumppani ja lopputulos ylitti kaikki meidän tavoitteet”, Asko Packalén toinen pääomistajista kommentoi.