27.3.2021 Uutinen

Korona Invest sijoittaa O.V. Lahtisen kasvuun

Korona Invest on tehnyt ensisijoituksen 5.3.2021 konttivuokraukseen ja -myyntiin erikoistuneeseen O.V. Lahtinen Oy:öön (”OVL”) vähemmistöomistusosuudella. OVL:n vahva kasvu perustuu kilpailukykyisiin vuokramahdollisuuksiin Euroopan ja Aasian välisellä raidemarkkinalla. Lisäksi yhtiö on kehittänyt oman IT-järjestelmän, joka tehostaa konttitransaktioiden tekemistä ja konttien seuraamista. Tavoitteena on nousta Euroopan johtavaksi Euraasian markkinan konttivuokraajaksi yhtiön konttilaivuetta sekä henkilöstöresursseja vahvistamalla.

Yhtiö vuokraa ja vaihtaa yli 10 000 konttiyksikköä vuodessa Euroopassa, Venäjällä ja Kiinassa sekä laajentaa jatkuvasti maantieteellistä toimintasädettä suurten kaupunkien lisäksi myös haasteellisemmin saavutettaviin kohteisiin. Pääasiakkaina ovat Euraasian raiteilla toimivat junaoperaattorit sekä kiinalaiset ja eurooppalaiset huolintayhtiöt.

”Yhtiö on kehittynyt viime vuosina vahvasti. Kasvuun panostamalla voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisemmän tavan tavarantoimituksille. Korona Investin mukaantulo parantaa merkittävästi mahdollisuuksiamme vauhdittaa yhtiön kasvua”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Osmo Lahtinen.

”OVL hyödyntää uutta teknologiaa perinteisellä toimialalla ja olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme mukaan rakentamaan yhtiön kasvua ja tekemään siitä alan johtava toimija Euroopassa”, sanoo Korona Investin sijoitusjohtaja Matti Kangas.