25.10.2018 Uutinen

Ville Salminen, Kahipa: ”Neuvonantajan palkkaaminen kannattaa ehdottomasti”

Kahipa Oy on vuonna 1987 perustettu yritys. Kahipa vaihtoi omistajaa kesällä 2018 ja 3J Partners toimi yrityskaupassa neuvonantajana. Entinen toimitusjohtaja, nykyinen myyntipäällikkö Ville Salminen kuvailee yhteistyötä helpoksi ja ammattimaiseksi. [VIDEO]

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Kun Ville Salmisen vanhemmat jäivät eläkkeelle nelisen vuotta sitten, alkoivat he miettimään yrityksen tulevaisuutta. He päättivät etsiä yritykselle uuden omistajan ja yhteistyö 3J Partnersin kanssa alkoi.

– 3J Partnersilla tuntui olevan parhaiten koko osa-alue hallinnassa, Salminen kertaa.

Yhteistyö alkoi mahdollisten ostajien kartoituksella, joihin 3J Partners oli yhteydessä. Kun neuvottelut mahdollisten ostajien kanssa alkoivat, 3J Partners toimi Salmisen ja hänen vanhempiensa neuvonantajana ja asiantuntijana neuvotteluissa.

”He ovat mielestäni alansa huippuja”

Ville Salminen Kahipalta kuvailee myyntiprosessia helpoksi 3J Partnersin ammattitaidon ansiosta.
Kahipa löysi kesällä 2018 uuden omistajan 3J Partnersin avustamana.

 

Salminen pohtii, että yrityskauppoihin liittyy varmasti aina haasteita, mutta 3J Partnersin ammattitaidolla ne selvitettiin helposti.

– 3J Partnersin kanssa työskentely oli erittäin helppoa. He ovat mielestäni alansa huippuja, Salminen kiittelee.

Kahipasta kiinnostuneet yritykset olivat isoja. Yritykset tekivät kattavan tutkinnan Kahipaan, jossa 3J Partners oli myös suurena apuna.

– Epäilen, että isoille yrityksille on haastavampaa tutustua pieneen yritykseen ilman neuvonantajaa. 3J Partners myös teki erittäin laadukkaat myyntimateriaalit potentiaalisten ostajien käyttöön, Salminen sanoo.

Luottamusta ja ammattitaitoa

Salminen uskoo, että 3J Partnersin käyttäminen neuvonantajana yrityskaupassa vaikutti lopulliseen kauppahintaan positiivisesti.

– Neuvonantajan palkkaaminen tällaiseen projektiin kannattaa ehdottomasti, Salminen suosittelee.

– Vaikea nimetä vain yhtä parasta ominaisuutta 3J Partnersista. Luottamus ja ammattitaito tulevat ensimmäisenä mieleen, Salminen päättää.

Lue lisää palveluistamme.


3J Partners palvelee asiantuntijana ja neuvonantajana vaativissa pk-sektorin yritysjärjestelyissä. Haluaisitko kuulla lisää aiheesta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin jutellaan. Luottamuksellisesti.