1.9.2021 Uutinen

Terveystalo vahvistaa osaamistaan terapiapalveluissa ostamalla Sivupersoona Oy:n

Terveystalo Lehdistötiedote 1.9.2021

Terveystalo ostaa 31.8.2021 päivätyllä sopimuksella puheterapiaa, puhevammaisten tulkkausta sekä viittomakielen tulkkausta tarjoavan Sivupersoona Oy:n. Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Sivupersoona Oy on vuonna 2003 perustettu alansa edelläkävijä Suomessa. Sivupersoonan palvelut ovat tarjolla Suomen isoimmissa kaupungeissa, näiden lähiympäristöissä ja digitaalisten palveluiden kautta koko Suomessa. Yrityksessä työskentelee 115 viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista. Sivupersoonan liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Yritys tuottaa palveluita pääasiassa KELA:lle, mutta myös kunnille sekä yksityisasiakkaille. Kauppa tukee Terveystalon tavoitetta vahvistaa palveluntarjontaa kasvavilla erikoisaloilla, joihin myös puheterapiapalvelut kuuluvat.

”Toivotamme Sivupersoonan osaavan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Sivupersoona on kehittynyt yhdeksi alan johtavista toimijoista olemalla innovatiivinen ja panostamalla järjestelmällisesti henkilöstön hyvinvointiin, osaamiseen sekä digitalisaatioon. Sivupersoonan palvelut täydentävät erinomaisesti tarjontaamme terapia- ja kuntoutuspalveluissa, mikä on yksi tärkeä strateginen kasvualueemme. Kaupan myötä voimme tarjota entistä kattavammin puheterapiapalveluita sekä saamme uutta osaamista puhevammaisten tulkkauksen ja viittomakielen tulkkauksen alalta”, toteaa Terveystalon kasvuliiketoimintojen johtaja Petri Keksi.

”Olemme tulleet uuteen vaiheeseen Sivupersoonan kasvutarinassa. Yhdistyminen Terveystalon kanssa antaa entistä paremmat edellytykset Sivupersoonan koko kasvupotentiaalin realisoitumiseen. Yhdessä Terveystalon kanssa olemme kärkipaikalla puheterapia- ja tulkkauspalveluiden sekä digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Meille yhteistä on myös vahva panostus henkilöstömme hyvinvointiin”, sanoo Sivupersoonan johtaja Tuomas Rissanen.

Lisätietoja:

Petri Keksi, Kasvuliiketoimintojen johtaja, Terveystalo Oyj, puh. +358 40 730 8188
Tuomas Rissanen, johtaja, Sivupersoona Oy, puh. +358 400 300 170