22.8.2023 Uutinen

Viljo Lindsten vahvistaa 3J:n tiimiä Turussa

Kesälomat on nyt vietetty, ja 3J palaakin töihin aikaisempaa leveämmällä rosterilla Viljo Lindsténin liittyessä 3J:n asiantuntijoiden joukkoon. Ennen siirtymistään 3J:lle Viljo on toiminut viisi vuotta KPMG:n Corporate Finance -tiimissä. 3J:llä Viljo työskentelee tittelillä Director, ja tuo vahvistusta projektinjohtotehtäviin myös maantieteellisen sijaintinsa kautta Turusta käsin.

Viljon ensifiiliksiä 3J:llä

”On mahtava päästä 3J Partnersin mukaan toteuttamaan yhtiön strategiaa, ja tuomaan laadukkaita Corporate Finance -palveluita myös pk-sektorin yrityksille. Uskon että pystyn tuomaan 3j:lle uudenlaisia näkökulmia ja kehitysideoita yrityskauppaprosessin läpivientiin liittyen, ja odotan innolla, että päästään hiomaan 3J:n palveluita entistä tehokkaammiksi.”

”Keskustelut Juuson ja Jaakon kanssa loivat minuun suuren vaikutuksen, ja tarjous liittyä 3J:n riveihin kuulosti oitis todella houkuttelevalta. Jatkuvaan oppimiseen nojaava matalahierarkinen ja motivoitunut työyhteisö tuntui sopivalta yhdistelmältä minulle.”

Vapaa-ajalla Viljo on intohimoinen urheilumies, ja lähellä sydäntä ovat crossfit, golf ja jääkiekko. 3J:n tiimi saa siis vahvistusta myös tälle osa-alueelle, ja firman sisäiset urheilukisailut tiukkenevatkin näillä näkymin entisestään.

Kuvassa Viljo Lindstén

Kasvustrategian toteutus jatkuu suunnitellusti

Aikaisempien rekrytointien tapaan myös Viljon liittyminen 3J:n joukkoon on keskeinen osa yhtiön kasvustrategiaa. Toimitusjohtaja Juuso Aulangon mukaan Viljon kaltaisten monipuolisten osaajien rekrytoiminen auttaa yhtiötä kehittymään jokaisella osa-alueella.

”Viljon laaja-alainen kokemus yrityskauppaprosessien eri vaiheista tuo riveihin uudenlaista näkemystä ja kokemusta. Viljon kaltaisten asiantuntijoiden rekrytoiminen on keskeistä yhtiön kasvun kannalta, ja olemme innoissamme saadessamme hänet mukaan tiimiin. Rekrytointi myös osoittaa, että pystymme tarjoamaan houkuttelevan työympäristön yrityskaupan ammattilaisille, ja toimii näin ollen näyttönä yrityskulttuurin eteen tehdystä työstä.”

3J Partners toivottaa Viljon lämpimästi tervetulleeksi!