13.9.2023 Uutinen

HL-Hydraulics ostaa Hydroline Servicen

3J Partners toimi ostajien taloudellisena neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jonka johdosta Hydroline Service siirtyy HL-Hydraulicsin omistukseen. Järjestely toteutetaan liiketoimintakauppana, jossa uuteen yhtiöön siirtyy 20 työntekijää Vuorelassa ja Hämeenlinnassa. HL-Hydraulics Oy:n omistajat Pasi, Jukka ja Mikko Laakkonen ovat tyytyväisiä 3J:n palveluun:

”Olemme innoissamme päästessämme julkistamaan liiketoimintakaupan. Services yksikkö on kasvanut mainiosti viime vuosina, ja näemme, että järjestelyn myötä pääsemme kehittämään liiketoimintaa uudessa yhtiössä entistä tehokkaammin. Meillä on erittäin osaava ja motivoitunut henkilöstö, jonka kanssa jatkamme asiakkaidemme palvelua laadukkaasti”, kertoo HL-Hydraulics Oy:n toimitusjohtaja Pasi Laakkonen.

”Näemme, että Services yksikön kehitysmahdollisuudet ovat entistä paremmat omana itsenäisenä yhtiönään. Hydroline sen sijaan haluaa jatkossa fokusoida ydintoimintaansa, jotta se pystyy entistä paremmin palvelemaan OEM asiakkaita ja tukemaan heitä kansainvälisessä kasvussa”, kommentoi Jan Mattlin, Hydroline Oy:n toimitusjohtaja yrityksen julkaisemassa tiedotteessa.

HL-Hydraulics Oy

HL-Hydraulics on hydraulisylintereiden huolto- ja korjauspalveluita tarjoava yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Vuorelassa ja Hämeenlinnassa. Yhtiö on alansa johtavia toimijoita markkinasegmentissään ja palvelee laajaa asiakaskuntaa muun muassa teräs- ja kaivosteollisuudessa sekä nostoalalla. Yhtiön liikevaihto on noin 3,5 MEUR ja yhtiö työllistää 20 työntekijää.

Hydroline Oy

Hydroline suunnittelee ja valmistaa raskaita hydraulisylintereitä maailman johtaville kone- ja laitevalmistajille sekä tarjoaa sylinteriteollisuuden elinkaaripalveluita. Yhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Siilinjärvellä ja Puolassa Stargardissa. Yhtiön liikevaihto on noin 67 MEUR ja se työllistää noin 330 työntekijää.


Lue lisää aiheesta:

Hydroline tiedote yrityskaupasta: ”Hydroline Oy sells its Services business”