2.1.2024 Uutinen

Imagonin Ruotsin ja Norjan liiketoimintojen myynti BrandFactory Scandinavia AB:lle

3J Partners Oy toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa kajaanilainen valomainoksiin erikoistunut perheyhtiö Imagon Oy myi yhtiön Ruotsin ja Norjan tytäryhtiöt ruotsalaiselle BrandFactory Scandinavia AB:lle.

1988 perustettu Imagon tunnetaan pohjoismaissa valomainosalan pitkäjänteisenä ja luotettavana kumppanina, joka tarjoaa asiakkailleen valomainoksia ja opasteita sekä liike- ja toimitilojen sisä- ja ulkomiljööseen liittyviä tuotteita ja palveluita. Kaupassa ostajalle siirtyy Imagon Oy:n tytäryhtiöt Imagon AB ja Imagon AS ja noin 20 henkilöä.

Imagon Oy ja BrandFactory Scandinavia AB solmivat lisäksi yhteistyösopimuksen, jossa Imagonista tulee BrandFactory Scandinavian merkittävä valmistuskumppani Ruotsin ja Norjan markkinoille. Lisäksi Imagon ja BrandFactory Scandinavia yhdistävät osaamisena ja kapasiteettinsa joidenkin asiakkaiden palvelemiseksi myös Suomen markkinoilla.

”Olemme halunneet löytää pitkäaikaisen, taloudellisesti vakaan kumppanin, joka jakaa näkemyksemme toimialan tulevaisuudesta. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyö BrandFactory Scandinavian kanssa on oikea tapa edetä ja olemme iloisia voidessamme vahvistaa asiakastarjontaamme yhteistyössä”, Imagon Oy:n toimitusjohtaja Mikko Okkonen kertoo yhtiön tiedotteessa.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Imagonin Ruotsin ja Norjan yhtiöt tervetulleeksi BrandFactory Scandinaviaan. BrandFactory ja Imagonin Ruotsin ja Norjan toiminnot täydentävät toisiaan. Pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme enemmän opasteratkaisuja ja laajempaa kapasiteettia”, BrandFactory Scandinavian toimitusjohtaja Jakob Söderbaum kertoo tiedotteessa.

Imagon

Vuonna 1988 perustettu perheyritys Imagon Oy on Suomen ja pohjoismaiden johtava valomainos- ja opasteyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus LED-teknologiasta, tuotekehityksestä ja projektien johtamisesta sekä kansainvälisistä markkinoista. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen liike- ja toimitilojen sisä- ja ulkomiljööseen liittyviä tuotteita ja palveluita, esimerkkinä suurkuvatulosteet ja valomainokset.

BrandFactory Scandinavia

BrandFactory Scandinavia on yksi pohjoismaiden johtavista visuaalisen viestinnän yhtiöistä. Yhtiö laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka kattavat sekä digitaalisen että painetun median mainostuotteet. Tulostuspalveluiden lisäksi yhtiö tarjoaa muun muassa digitaalisia allekirjoituspalveluita, opasteratkaisuja, järjestelmätukea, profiilituotteita, verkkopalveluja sekä valomainosten varastointi- ja logistiikkapalveluita.


Lue lisää aiheesta:

”Imagon myy Ruotsin ja Norjan toimintonsa ruotsalaiselle BrandFactory Scandinavia AB:lle”